Esküvői Dj

 

ESKÜVŐ DJ SZOLGÁLTATÁS, VARÁZSLATOS FÉNYTECHNIKA, DINAMIKUS HANGZÁS
Válassz minőségi esküvői DJ szolgáltatót!Napjainkban az esküvőre készülő párok csaknem fele választ esküvői DJ-t a nagy napra. Az esküvői szokások modernizálódásával nagyobbak lettek az elvárások is a házasulandó párok részéről, legyen szó DJ-ről vagy élőzenéről. Megnőttek az esküvők zenei-technikai igényei, emiatt népszerű egy felkészült, nagy technikai tudással is rendelkező esküvői DJ jelenléte a nagy napon.

 

Az esküvő DJ szolgáltatás nemes, élményekkel teli "feladat". Számomra minden esküvő külön alkotás: kreatív technikai tervezés, építés, szórakoztatás a legnagyobb alázattal. Munkámmal azt a tökéletes vizuális és zenei élményt kívánom megadni Nektek, amelyet előre elterveztetek.

 

Czeba Máté esküvői DJ

 

A TI ESKÜVŐTÖKRE HANGOLVA...Mint minden esküvői DJ-nek, nekem is van saját elképzelésem egy-egy esküvővel kapcsolatban, de itt nincsenek sablonok, minden esküvő külön odafigyelést igényel. A házasulandó párok többsége szereti kedvenc zenéit is visszahallani az esküvőn, egy listát is írhattok azokból a zenékből, amelyek kihagyhatatlanok az esküvőtökből, de rugalmasan kezelem a helyszínen felmerülő zenei kívánságokat is. Ez a nap leginkább Rólatok szól, viszont fontos, hogy saját zenei stílusotokat ne akarjátok minden áron a násznépre "erőltetni". A felhőtlen bulizás érdekében figyelmet kell fordítani az ő zenei kéréseikre is, és bízzátok az esküvői DJ-re a hangulatot!

 

 LÁTOGASS EL FACEBOOK OLDALAMRA AZ ESKÜVŐI DJ MUNKÁMRÓL ÍRT VÉLEMÉNYEKÉRT

 

Gyakori kérdések az esküvői DJ munkámmal kapcsolatban

online ajanlat

 

A munka nem csak az esküvő napjára korlátozódik. Folyamatos a kapcsolatunk a párokkal és esküvői szolgáltatóikkal az eseményt megelőzően, átbeszéljük az esküvő menetrendjét, a zenéket, esküvői tippeket. Az e-mailekre maximum 2 napon belül válaszolok, telefonon is elérhető vagyok, számíthattok rám.

Ha igénylitek, segítek kiválasztani a polgári ceremóniához a zenéket, biztosítom a szertartás teljes hangtechnikai ellátását, vendégváró és vacsora háttérzenéket, illetve természetesen az esküvői DJ szolgáltatást. Igény esetén, az esküvő alatt konferálom az eseményeket, de mint esküvői DJ nem tudom helyettesíteni a ceremóniamester / vőfély szerepét.

Az esküvői DJ ára a legtöbb esetben olcsóbb, mint egy több tagú zenekaré, de egy profi, megbízható esküvői DJ és egy átlagos 2-3 tagú zenekar ára között nem lesz nagy a különbség.

A jó esküvői DJ-nek meg kell találni a tökéletes összhangot a többi szolgáltatóval és a vendégekkel, a lehetőségekhez mérten mindenben segíteni kell őket.

 

 

Hang- és fénytechnika, dekorációs világítás

Lépj velem kapcsolatba!

Gyors, online árajánlatot kérnél? Itt megteheted!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár, néhány perc alatt elvégezhető, és a legtöbb esetben maximum 1 napon belül elkészítem Számodra a személyre szabott árajánlatot. Legyen szó esküvői DJ, vagy rendezvény DJ szolgáltatásról, itt bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdéssel fordulhatsz hozzám!

Az üzenetek ritka esetben spam mappában landolnak, így kérlek, hogy azt is ellenőrizd az ajánlatkérés után 1-2 nappal!

Igényelt szolgáltatások

Kiemelt esküvői szolgáltató partnerek, akikkel biztosan gördülékeny a közös munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


PINTÉR TAMÁS - Ceremóniamester


MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


PICTORIAL - Esküvői fotó


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


KÉRGES MÁTÉ - Esküvő fotó


Paralell Productions - Esküvői film