Esküvői Dj

 

ESKÜVŐ DJ SZOLGÁLTATÁS, VARÁZSLATOS FÉNYTECHNIKA, DINAMIKUS HANGZÁS
Válassz minőségi esküvői DJ szolgáltatót!Napjainkban az esküvőre készülő párok csaknem fele választ esküvői DJ-t a nagy napra. Az esküvői szokások modernizálódásával nagyobbak lettek az elvárások is a házasulandó párok részéről, legyen szó DJ-ről vagy élőzenéről. Megnőttek az esküvők zenei-technikai igényei, emiatt népszerű egy felkészült, nagy technikai tudással is rendelkező esküvői DJ jelenléte a nagy napon.

 

Az esküvő DJ szolgáltatás nemes, élményekkel teli "feladat". Számomra minden esküvő külön alkotás: kreatív technikai tervezés, építés, szórakoztatás a legnagyobb alázattal. Munkámmal azt a tökéletes vizuális és zenei élményt kívánom megadni Nektek, amelyet előre elterveztetek.

 

A TI ESKÜVŐTÖKRE HANGOLVA...

Mint minden esküvői DJ-nek, nekem is van saját elképzelésem egy-egy esküvővel kapcsolatban, de itt nincsenek sablonok, minden esküvő külön odafigyelést igényel. A házasulandó párok többsége szereti kedvenc zenéit is visszahallani az esküvőn, egy listát is írhattok azokból a zenékből, amelyek kihagyhatatlanok az esküvőtökből, de rugalmasan kezelem a helyszínen felmerülő zenei kívánságokat is. Ez a nap leginkább Rólatok szól, viszont fontos, hogy saját zenei stílusotokat ne akarjátok minden áron a násznépre "erőltetni". A felhőtlen bulizás érdekében figyelmet kell fordítani az ő zenei kéréseikre is, és bízzátok az esküvői DJ-re a hangulatot!

 Czeba Máté esküvői DJ

A munka nem csak az esküvő napjára korlátozódik. Folyamatos a kapcsolatunk a párokkal és esküvői szolgáltatóikkal az eseményt megelőzően, átbeszéljük az esküvő menetrendjét, a zenéket, esküvői tippeket. Az e-mailekre maximum 2 napon belül válaszolok, telefonon is elérhető vagyok, számíthattok rám.

Ha igénylitek, segítek kiválasztani a polgári ceremóniához a zenéket, biztosítom a szertartás teljes hangtechnikai ellátását, vendégváró és vacsora háttérzenéket, illetve természetesen az esküvői DJ szolgáltatást. Igény esetén, az esküvő alatt konferálom az eseményeket, de mint esküvői DJ nem tudom helyettesíteni a ceremóniamester / vőfély szerepét.

Az esküvői DJ ára a legtöbb esetben olcsóbb, mint egy több tagú zenekaré, de egy profi, megbízható esküvői DJ és egy átlagos 2-3 tagú zenekar ára között nem lesz nagy a különbség.

A jó esküvői DJ-nek meg kell találni a tökéletes összhangot a többi szolgáltatóval és a vendégekkel, a lehetőségekhez mérten mindenben segíteni kell őket.

 LÁTOGASS EL FACEBOOK OLDALAMRA AZ ESKÜVŐI DJ MUNKÁMRÓL ÍRT VÉLEMÉNYEKÉRT

online ajanlat

Hang- és fénytechnika, dekorációs világítás

Kiemelt esküvői szolgáltató partnerek, akikkel biztosan gördülékeny a munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


HOTEL KARDOSFA Zselickisfalud - Esküvő helyszín


SESSION HOTEL Ráckeve - Esküvő helyszín


ÁGOSTHÁZY BOTOND - Esküvő fotó


MIREX FILM&FOTO - Esküvői film & fotó, szelfigép


TÓPART HOTEL Balatonvilágos - Esküvő helyszín


JÁVORI FOTÓ - Esküvői film, fotó