Esküvői Dj

 

ESKÜVŐI DJ SZOLGÁLTATÁS, VARÁZSLATOS FÉNYTECHNIKA, DINAMIKUS HANGZÁS

Napjainkban az esküvőre készülő párok fele választ esküvői DJ-t a nagy napra. Az esküvői szokások modernizálódásával nagyobbak lettek az elvárások is a megrendelők részéről, legyen szó esküvőre DJ-ről vagy élőzenéről. 

Megnőttek az esküvők zenei-technikai igényei, emiatt népszerű egy felkészült, nagy technikai tudással is rendelkező esküvői DJ jelenléte a nagy napon.

 

Esküvői DJ -nek lenni számomra élményekkel teli "feladat", kreatív technikai tervezés, szórakoztatás a legnagyobb alázattal.

Munkámmal azt a tökéletes vizuális és zenei élményt kívánom megadni Nektek, amelyet előre elterveztetek.

 

 

A TI ESKÜVŐTÖKRE HANGOLVA...


Mint minden esküvői DJ -nek, nekem is vannak kedvelt zenei stílusaim, de itt nincsenek sablonok, minden esküvő külön odafigyelést igényel. A párok többsége szereti kedvenc zenéit is visszahallani az esküvőn, így listát is írhattok azokból a zenékből, amelyek kihagyhatatlanok az esküvőtökből, de rugalmasan kezelem a helyszínen felmerülő zenei kívánságokat is.

Ez a nap leginkább Rólatok szól, viszont fontos, hogy saját zenei stílusotokat ne akarjátok minden áron esküvőtök vendégeire "erőltetni". A felhőtlen bulizás érdekében figyelmet kell fordítani az ő zenei kéréseikre is, és bízzátok az esküvői DJ-re a hangulatot!

 

 LÁTOGASS EL FACEBOOK OLDALAMRA AZ ESKÜVŐI DJ MUNKÁMRÓL ÍRT VÉLEMÉNYEKÉRT

 

Gyakori kérdések az esküvői DJ munkámmal kapcsolatban

online ajanlat

 

A munka nem csak az esküvő napjára korlátozódik. Folyamatos a kapcsolatunk a párokkal és esküvői szolgáltatóikkal az eseményt megelőzően, átbeszéljük az esküvő menetrendjét, a zenéket, esküvői tippeket. Az e-mailekre maximum 2 napon belül válaszolok, telefonon is elérhető vagyok, számíthattok rám.

Ha igénylitek, segítek kiválasztani a polgári ceremóniához a zenéket, biztosítom a szertartás teljes hangtechnikai ellátását, vendégváró és vacsora háttérzenéket, illetve természetesen az esküvői DJ szolgáltatást. Igény esetén, az esküvő alatt konferálom az eseményeket, de mint esküvői DJ nem tudom helyettesíteni a ceremóniamester / vőfély szerepét.

Az esküvői DJ ára a legtöbb esetben olcsóbb, mint egy több tagú zenekaré, de egy profi, megbízható esküvői DJ és egy átlagos 2-3 tagú zenekar ára között nem lesz nagy a különbség.

A jó esküvői DJ-nek meg kell találni a tökéletes összhangot a többi szolgáltatóval és a vendégekkel, a lehetőségekhez mérten mindenben segíteni kell őket.

 

 

Hang- és fénytechnika, dekorációs világítás

BESZÉLJÜNK TERVEITEKRŐL!

Gyors, online árajánlatot kérnél? Itt megteheted!

Írj nekem elképzeléseitekről, és a legtöbb esetben maximum 1 napon belül elkészítem a személyre szabott árajánlatot. Legyen szó esküvői DJ, vagy rendezvény DJ szolgáltatásról, itt bármilyen ehhez kapcsolódó kérdéssel fordulhatsz hozzám!

(Az üzenetek néha a spam mappában landolnak, így kérlek, hogy azt is ellenőrizd az ajánlatkérés után 1-2 nappal!)

Igényelt szolgáltatások

Esküvői szolgáltató partnerek, akikkel mindig élmény a közös munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


MÉSZÁROS MÁTÉ - Esküvői fotó


FARKAS STEFÁN - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


MIREX - Esküvői film és fotó


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


KÉRGES MÁTÉ - Esküvő fotó


Paralell Productions - Esküvői film


PINTÉR TAMÁS - Ceremóniamester