Főoldal

Zsuzskával és Ágostonnal már az árajánlat kiadását követő személyes találkozónk is meglehetősen rendhagyóra sikerült, a távoli lakhelyünk miatt ugyanis az élet úgy hozta, hogy egy balatoni strandon tartottuk a megbeszélést.  A Balaton parti büfé teraszán hosszas beszélgetésünk után rögtön tudtam, hogy ők bizony az a páros, akiknek nagyon szívesen dolgoznék az esküvőjén. Szerencsére a szimpátia kölcsönös volt, így az esküvői megbeszélést néhány napon belül szerződéskötés is követte, és elkezdhettük az esküvő zenei részének szervezését.

Az esküvő helyszínéül a pár a Zselickisfaludon található Hotel Kardosfát választotta. Mivel a helyszín meglehetősen távol esett dunaújvárosi lakhelyemtől, és egy esküvői DJ nem késhet el sehonnan, ezért a szokásosnál is korábban indultam útnak.

A hotel a zselici erdő “közepén”, csodálatos környezetben fekszik, hosszú kilométereken át - főútvonalakat megszégyenítően jó minőségű - erdei úton tudjuk csak megközelíteni. A több órás utazást követően egy igazi esküvői álomhelyszín tárult elém. A pár szállást is biztosított számomra, így volt szerencsém megismerni a hotel szobáit is, amelyek szintén kifogástalan minőségűek. Udvarias személyzet, kiváló ételek jellemezték az itt töltött időt, az esküvő másnapján a jó hangulatú közös reggeli a vendégekkel és az ifjú házaspárral pedig igazán csodás élmény egy esküvői DJ számára.

Zsuzska és Ágoston határozott zenei elképzeléssel rendelkezett, zenei kívánságlistát is küldtek számomra, valamint egyeztettük azokat a stílusokat is, amelyeket semmiképp nem szeretnének hallani esküvőjük során. Bár a rendkívül bulizós, igazi táncos lábú násznép egy kicsit keresztül húzta az ifjú pár zenei elképzeléseit, ők ezt egy cseppet sem bánták, így egészen napkeltéig buliztunk a hotel udvarán felállított rendezvénysátorban.

Zsuzska és Ágoston nagyon kedves visszajelzést is küldött esküvői DJ munkámról, amelyet Facebook oldalamon is elolvashattok:

 

Bárki aki egy fantasztikus hangulatú esküvőt szeretne magának, az nem nyúlhat mellé a a Mátéval! Már a személyes találkozáskor meggyőzött minket és be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. Az utolsó pillanatig azon fáradozott hogy a mi és a vendégeink kedvére tegyen. A szertartást a mi és az ő általa választott zenekkel tette emlékezetessé, a bulin pedig végig figyelte, hogy a változatos vendégsereg minek örülne leginkább. Köszönjük Máté! 5*

 

Helyszín: Hotel Kardosfa, Zselickisfalud (https://hotelkardosfa.hu/)

Fotók: Zergi Bori, Love Fern Weddings (https://www.facebook.com/lovefernweddings/)

Dekor: Szukics Enikő (https://ennflowerdeco.hu/szukics-eniko/)

DJ: Czeba Máté esküvői DJ (https://www.artevent.hu)

 

Pillantsatok bele néhány fotó segítségével Zsuzska és Ágoston esküvőjébe!

Az esküvői dekoráció tökéletesen illett a helyszínhez. Természetközeli, mégis bohókás, vidám.

Bár a polgári szertartás előtt egy hatalmas zivatart éltünk át, a ceremónia végül napsütésben kezdődött el.

A profi dekorációnak köszönhetően igazán hangulatos lett a rendezvénysátor belső tere.

A nyitótáncot a vendégek még ülve nézték végig, néhány perccel később viszont megtelt a tánctér.

Az igényes fénytechnika nagy segítséget nyújt az esküvői DJ munkájához, a tökéletes hangulat eléréséhez.

Ilyen az, amikor a vendégek jól érzik magukat egy esküvőn :)

 

Esküvői DJ után keresel, de még nem találtad meg a legjobbat? KÉRJ ÁRAJÁNLATOT tőlem is!

 

 

 

 

Esküvői pillanatok

Címszó kereső

Lépj velem kapcsolatba!

Gyors, online árajánlatot kérnél? Itt megteheted!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár, néhány perc alatt elvégezhető, és a legtöbb esetben maximum 1 napon belül elkészítem Számodra a személyre szabott árajánlatot. Legyen szó esküvői DJ, vagy rendezvény DJ szolgáltatásról, itt bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdéssel fordulhatsz hozzám!

Az üzenetek ritka esetben spam mappában landolnak, így kérlek, hogy azt is ellenőrizd az ajánlatkérés után 1-2 nappal!

Igényelt szolgáltatások

Kiemelt esküvői szolgáltató partnerek, akikkel biztosan gördülékeny a közös munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


PINTÉR TAMÁS - Ceremóniamester


MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


PICTORIAL - Esküvői fotó


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


KÉRGES MÁTÉ - Esküvő fotó


Paralell Productions - Esküvői film