Tapasztalatok, érdekességek


Esküvői tippek, tapasztalatok:

  • A nagy nap csakis Rólatok szól, ez nem kérdés, de a zenék, zenei stílus, illetve az esküvői DJ kiválasztásánál nem árt szem előtt tartani a vendégkör összetételét, igényeit is.
  • A profi, tapasztalt esküvő DJ sem tudja helyettesíteni a ceremóniamester és vőfély szerepét. Amelyik esküvő DJ ezt állítja, az hazudik, ennek ugyanis a legtöbb esetben fizikai akadályai is vannak, az esküvő "forgatókönyvétől" függően. A DJ és a ceremóniamester is egész embert kíván, bízzátok ezt a megfelelő szakemberekre!
  • A nyitótánc fontos esemény a vacsora utáni mulatság kezdeténél, legyen szó akár romantikus, lassú keringőről, vagy vicces koreográfiára összeállított meglepetés táncról. Vállaljátok be, a siker garantált, és biztosan minden vendég értékelni fogja!
  • Készítsetek slide showt. Ez egy 5-10 perces mini videó, összevágva az esküvőt megelőző életképekből, találkozásotokról, őrült, hajnalig tartó bulizásokról, közös élményekről. A videó zenéinek kiválasztásában kérhetitek akár az esküvő DJ segítségét is!
  • A násznép az esküvői tapasztalatok szerint 10-12 órát „bír ki”, ezután elfáradnak. Ezt vegyétek figyelembe, amikor a forgatókönyvet tervezitek, különösen akkor, ha sok rokon/ismerős vidékről érkezik!
  • Ne általános árajánlatot kérjetek az esküvői DJ-ktől! Tisztázni kell, hogy az adott ár milyen szolgáltatásokat tartalmaz, milyen minőségű hang-és fénytechnikai eszközökkel dolgozik majd az esküvői DJ.
  • Legjobb, ha egész éjszakára szóló szerződést kértek az esküvői DJ-től. Egy magára valamit is adó esküvő DJ-nél ez természetes, neki az a fontos, hogy Ti jól érezzétek magatokat.
  • Egyre több helyszínen tapasztaljuk, hogy - sokszor nevetséges mértékű -  hangerőkorlátozás van érvényben a rendezvény alatt (sok helyen már 22:00 után). Minden esetben kérdezzétek meg, hogy a Ti helyszíneteken van-e ilyen, mert sajnos ez nagyban befolyásolja a buli hangulatát.
  • Ne az ár legyen az elsődleges szempont az esküvői DJ választásánál. Egy jó esküvő DJ szakmailag felkészült, zenéit legális forrásból szerzi be. Minőségi, megbízható technikát használ, vállalkozást üzemeltet az esküvői DJ tevékenységhez, melynek ára van. Az igényelt szolgáltatásoktól függően lehetnek 10-20%-os eltérések az áraknál, de mindig legyen gyanús a feltűnően olcsó, mindent megígérő esküvői DJ.

    online ajanlat