Tapasztalatok, érdekességek

Esküvői tippek, tapasztalatok:

 

  • A nagy nap csakis Rólatok szól, ez nem kérdés, de a zenék, zenei stílus, illetve az esküvői DJ kiválasztásánál nem árt szem előtt tartani a vendégkör összetételét, igényeit is.
  • A profi, tapasztalt esküvő DJ sem tudja helyettesíteni a ceremóniamester és vőfély szerepét. Amelyik esküvő DJ ezt állítja, az hazudik, ennek ugyanis a legtöbb esetben fizikai akadályai is vannak, az esküvő "forgatókönyvétől" függően. A DJ és a ceremóniamester is egész embert kíván, bízzátok ezt a megfelelő szakemberekre!
  • A nyitótánc fontos esemény a vacsora utáni mulatság kezdeténél, legyen szó akár romantikus, lassú keringőről, vagy vicces koreográfiára összeállított meglepetés táncról. Vállaljátok be, a siker garantált, és biztosan minden vendég értékelni fogja!
  • Készítsetek slide showt! Ez egy 5-10 perces mini videó, összevágva az esküvőt megelőző életképekből, találkozásotokról, őrült, hajnalig tartó bulizásokról, közös élményekről. A videó zenéinek kiválasztásában kérhetitek akár az esküvő DJ segítségét is! Ez az esküvő programtervébe is könnyen beilleszthető, akár két fogás közé az esküvői vacsora alatt, akár pedig az esküvői torta idejére.
  • A násznép az esküvői tapasztalatok szerint 11-12 órát „bír ki”, ezután elfáradnak. Ezt vegyétek figyelembe, amikor a forgatókönyvet tervezitek, különösen akkor, ha sok rokon/ismerős vidékről érkezik!
  • Ne általános árajánlatot kérjetek az esküvői DJ -től! Tisztázni kell, hogy az adott ár milyen szolgáltatásokat tartalmaz, milyen minőségű hang-és fénytechnikai eszközökkel dolgozik majd az esküvői DJ.
  • Legjobb, ha egész éjszakára szóló (általában nyitótánctól számított 6-7 órán át tartó DJ szolgáltatással) szerződést kértek az esküvői DJ -től. Egy magára valamit is adó esküvő DJ -nél ez természetes, neki az a fontos, hogy Ti jól érezzétek magatokat.
  • Egyre több helyszínen tapasztaljuk, hogy - sokszor nevetséges mértékű -  hangerő korlátozás van érvényben a rendezvény alatt (sok helyen már 22:00 után). Minden esetben kérdezzétek meg, hogy a Ti helyszíneteken van-e ilyen, mert sok esküvő helyszín állításával szemben sajnos ez nagyban befolyásolja a buli hangulatát.
  • Ne csak az ár legyen az elsődleges, döntő szempont az esküvői DJ választásánál. Egy jó esküvői DJ szakmailag felkészült, zenéit legális forrásból szerzi be, jogdíjakat fizet. Minőségi, megbízható technikát használ, igényes saját maga és eszközei megjelenésére is. Vállalkozást üzemeltet az esküvői DJ tevékenységhez, esküvői weboldalt tart fenn, melyeknek ára van. Az igényelt szolgáltatásoktól függően lehetnek 10-20%-os eltérések az áraknál, de mindig legyen gyanús a feltűnően olcsó, mindent megígérő "szakember".

 

 

Hang- és fénytechnika, dekorációs világítás

BESZÉLJÜNK TERVEITEKRŐL!

Gyors, online árajánlatot kérnél? Itt megteheted!

Írj nekem elképzeléseitekről, és a legtöbb esetben maximum 1 napon belül elkészítem a személyre szabott árajánlatot. Legyen szó esküvői DJ, vagy rendezvény DJ szolgáltatásról, itt bármilyen ehhez kapcsolódó kérdéssel fordulhatsz hozzám!

(Az üzenetek néha a spam mappában landolnak, így kérlek, hogy azt is ellenőrizd az ajánlatkérés után 1-2 nappal!)

Igényelt szolgáltatások

Esküvői szolgáltató partnerek, akikkel mindig élmény a közös munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


MÉSZÁROS MÁTÉ - Esküvői fotó


FARKAS STEFÁN - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


MIREX - Esküvői film és fotó


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


KÉRGES MÁTÉ - Esküvő fotó


Paralell Productions - Esküvői film


PINTÉR TAMÁS - Ceremóniamester