Esküvői Dj

 

ESKÜVŐ DJ SZOLGÁLTATÁS, VARÁZSLATOS FÉNYTECHNIKA, DINAMIKUS HANGZÁS
Válassz minőségi esküvői DJ szolgáltatót!Napjainkban az esküvőre készülő párok csaknem fele választ esküvői DJ-t a nagy napra. Az esküvői szokások modernizálódásával nagyobbak lettek az elvárások is a házasulandó párok részéről, legyen szó DJ-ről vagy élőzenéről. Megnőttek az esküvők zenei-technikai igényei, emiatt népszerű egy felkészült, nagy technikai tudással is rendelkező esküvői DJ jelenléte a nagy napon.

 

Az esküvő DJ szolgáltatás nemes, élményekkel teli "feladat". Számomra minden esküvő külön alkotás: kreatív technikai tervezés, építés, szórakoztatás a legnagyobb alázattal. Munkámmal azt a tökéletes vizuális és zenei élményt kívánom megadni Nektek, amelyet előre elterveztetek.

 

A TI ESKÜVŐTÖKRE HANGOLVA...

Mint minden esküvői DJ-nek, nekem is van saját elképzelésem egy-egy esküvővel kapcsolatban, de itt nincsenek sablonok, minden esküvő külön odafigyelést igényel. A házasulandó párok többsége szereti kedvenc zenéit is visszahallani az esküvőn, egy listát is írhattok azokból a zenékből, amelyek kihagyhatatlanok az esküvőtökből, de rugalmasan kezelem a helyszínen felmerülő zenei kívánságokat is. Ez a nap leginkább Rólatok szól, viszont fontos, hogy saját zenei stílusotokat ne akarjátok minden áron a násznépre "erőltetni". A felhőtlen bulizás érdekében figyelmet kell fordítani az ő zenei kéréseikre is, és bízzátok az esküvői DJ-re a hangulatot!

 Czeba Máté esküvői DJ

A munka nem csak az esküvő napjára korlátozódik. Folyamatos a kapcsolatunk a párokkal és esküvői szolgáltatóikkal az eseményt megelőzően, átbeszéljük az esküvő menetrendjét, a zenéket, esküvői tippeket. Az e-mailekre maximum 2 napon belül válaszolok, telefonon is elérhető vagyok, számíthattok rám.

Ha igénylitek, segítek kiválasztani a polgári ceremóniához a zenéket, biztosítom a szertartás teljes hangtechnikai ellátását, vendégváró és vacsora háttérzenéket, illetve természetesen az esküvői DJ szolgáltatást. Igény esetén, az esküvő alatt konferálom az eseményeket, de mint esküvői DJ nem tudom helyettesíteni a ceremóniamester / vőfély szerepét.

Az esküvői DJ ára a legtöbb esetben olcsóbb, mint egy több tagú zenekaré, de egy profi, megbízható esküvői DJ és egy átlagos 2-3 tagú zenekar ára között nem lesz nagy a különbség.

A jó esküvői DJ-nek meg kell találni a tökéletes összhangot a többi szolgáltatóval és a vendégekkel, a lehetőségekhez mérten mindenben segíteni kell őket.

 LÁTOGASS EL FACEBOOK OLDALAMRA AZ ESKÜVŐI DJ MUNKÁMRÓL ÍRT VÉLEMÉNYEKÉRT

online ajanlat

Czeba Máté vagyok, esküvői DJ és rendezvény DJ. Közgazdász diplomát szereztem, amit azonnal, nagy alapossággal el is helyeztem egy fiók mélyére.  Szerencsére mindez időben történt, így sikerült elindulnom egy olyan hivatás felé, ahol valóban kreatív lehetek.

Kedvenc zenéiteket előre is egyeztetjük, de az alábbiakban találtok néhány zenei stílust, amelyek a legtöbb esküvőn előfordulnak, és esküvői DJ -ként én is szívesen játszom őket: 

 • Külföldi és magyar rock&roll zenék
 • '70-es, '80-as, '90-es évek magyar és külföldi retro zenéi
 • Latin, reggaeton
 • '90-es, 2000-es évek magyar és külföldi pop slágerei
 • Alternatív zenék magyar előadóktól, illetve rock klasszikusok
 • Funky, R&B
 • Napjaink populáris zenéi, rádióslágerek
 • Classic house a 2000-es évekből
 • Igény esetén mulatós zenék is

Nagyon fontos, hogy minden esküvő más zenei összeállítást igényel, ezért a videókban található zenék mindig az éppen aktuális esküvők hangulatához és a pár kéréseihez igazodnak. Így a Ti esküvőtökön is pontosan azok a zenék fognak szólni, amit szeretnétek saját kívánságaitok és a vendégek igényei szerint!  

 Ha az esküvő helyszínén tartjátok a polgári házasságkötő szertartást, akkor ennek hangosítását is nyugodtan bízzátok rám!

A ceremónia hangosítás feladatainak elvégzése és az ehhez általánosan szükséges technikai eszközök biztosítása (1-2 db aktív szélessávú hangfal, 1 db vezeték nélküli mikrofon (igény esetén mikroport) az anyakönyvvezető számára, 1 db keverőpult, a megfelelő zenék bejátszásával) a legtöbb esetben nem jár jelentős többletköltséggel. Esküvői DJ -ként több száz polgári esküvői szertartást hangosítottam már, így ebben is nagy tapasztalatokkal rendelkezem. Ha szeretnétek, akár a zenék kiválasztásában is segítséget nyújtok, így nyugodt lelkiismerettel bízhatjátok rám ezt az eseményt!

Így garantáltan a legjobb minőségű technikai és szakmai támogatást kapjátok, és a vendégváráshoz is szívesen biztosítom a háttérzenét! Egyre több esküvői helyszín is kínál különböző csomagokat a szertartás hangosítására, de sajnos nagyon kevés olyan hely van, ahol ezt megfelelő szaktudással, és olyan professzionális technikai eszközökkel tudják biztosítani, mint egy kiváló esküvői DJ. Nem utolsó szempont pedig, hogy az esküvői DJ által biztosított szertartás hangosítást nagy valószínűséggel jóval kedvezőbb áron kapjátok meg, mint ha ugyanezt a szolgáltatást az esküvői helyszíntől vennétek igénybe.

 Czeba Máté esküvői DJ

Nagyobb méretű technikai igény, illetve zenei felkészülés (több hangfal, menyasszony, vőlegény mikroportozása, zenék megvágása) esetén is kedvező árat biztosítok számotokra.

online ajanlat 

Az esküvői DJ megrendelése a zenei szolgáltatás mellett tartalmaz minden olyan hang-és fénytechnikai eszközt, amelyek a tökéletes esküvőhöz szükségesek. Nem kell kompromisszumokat vállalnotok, nálam a legkisebb esküvői összeállításban is prémium kategóriás eszközök találhatóak, mint például:

 • 2 db aktív, szélessávú QSC hangfal, 1 db aktív sub (mélysugárzó) hangfal

 • 4-6 db robotlámpa, legalább 4 db LED-es tánctér színező reflektor

 • 1 db Sennheiser típusú vezeték nélküli mikrofon

 • Vendégváró, illetve vacsora alatti háttérzene biztosítása
 • Egész estés esküvői DJ szolgáltatás, a szerződésben rögzített időpontig

A fénytechnika a legkorszerűbb, szoftveres, vezeték nélküli vezérléssel rendelkezik, segítve az esküvői fotós és cinematográfus munkáját is a tökéletes fénybeállításokkal.

A hang-és fénytechnikai eszközök igény szerint bővíthetőek (LED falszínezés, surlófények, nagyobb méretű hangtechnika, stb.).

ÉRDEKELNEK AZ ESKÜVŐI DJ ÁRAK 2021-RE ÉS 2022-RE?

Kattints a képre az aktuális esküvői DJ árakért!

Az esküvői DJ árakat érintő tényezőkről ITT OLVASHATSZ részletesen az esküvői DJ blog-on belül.

Az esküvőkről készült kisfilmeket, videókat YOUTUBE csatornámra kattintva érheted el.

Kérjetek bátran árajánlatot és ismerjük meg egymást akár személyesen, vagy egy telefonos, illetve online beszélgetés keretein belül! 

 

 

Esküvői DJ szolgáltatás, az előre megbeszélt zenei stílusokban, kedvenc előadóitokkal, a saját zenei igényeitekre szabva.

 • Felső kategóriás RCF, vagy QSC hangtechnika, vezetékes és vezeték nélküli mikrofonok a prémium Sennheiser márkából, mind a szertartás hangosításához mind pedig az esti partyhoz.
 • Látványos LED surlófények, tánctér megvilágítás, robotlámpák, ezáltal bármilyen árnyalattal színezhetőek a dekorációs elemek, falak, vásznak, oszlopok. A fénytechnika modern, vezeték nélküli (iPad wifi) vezérléssel rendelkezik, ha a helyszín engedi, akkor hazer (látványköd) géppel teszem még szebbé a fénycsóvákat, így a fotós, filmes is szuper felvételeket tud készíteni a buliról. A hazer gép nem azonos a discokból ismert füstgéppel, alig látható, egészen finom ködöt képez, kifejezetten a fénytechnika kiemelésére.
 • Vendégváró zenék, amelyeket Ti is kiválaszthattok, illetve több zenei stílusban előre elkészített esküvői DJ mixeket tudok ajánlani számotokra.
 • Teljes körű hangosítás, mikrofonozás. A megfelelő zenék bejátszása a ceremónia ideje alatt a bevonuláshoz, gyűrűhúzáshoz, szülő köszöntéshez, stb. Vacsora ideje alatt kellemes, halk háttérzene biztosítása.
 • Az esküvői DJ szolgáltatást a DJ Szövetség tagjaként, érvényes MAHASZ jogdíj engedéllyel végzem. A szolgáltatások megrendelése minden esetben szerződéskötéssel együtt történik.

  online ajanlat


Esküvői tippek, tapasztalatok:

 

 • A nagy nap csakis Rólatok szól, ez nem kérdés, de a zenék, zenei stílus, illetve az esküvői DJ kiválasztásánál nem árt szem előtt tartani a vendégkör összetételét, igényeit is.
 • A profi, tapasztalt esküvő DJ sem tudja helyettesíteni a ceremóniamester és vőfély szerepét. Amelyik esküvő DJ ezt állítja, az hazudik, ennek ugyanis a legtöbb esetben fizikai akadályai is vannak, az esküvő "forgatókönyvétől" függően. A DJ és a ceremóniamester is egész embert kíván, bízzátok ezt a megfelelő szakemberekre!
 • A nyitótánc fontos esemény a vacsora utáni mulatság kezdeténél, legyen szó akár romantikus, lassú keringőről, vagy vicces koreográfiára összeállított meglepetés táncról. Vállaljátok be, a siker garantált, és biztosan minden vendég értékelni fogja!
 • Készítsetek slide showt! Ez egy 5-10 perces mini videó, összevágva az esküvőt megelőző életképekből, találkozásotokról, őrült, hajnalig tartó bulizásokról, közös élményekről. A videó zenéinek kiválasztásában kérhetitek akár az esküvő DJ segítségét is! Ez az esküvő programtervébe is könnyen beilleszthető, akár két fogás közé az esküvői vacsora alatt, akár pedig az esküvői torta idejére.
 • A násznép az esküvői tapasztalatok szerint 11-12 órát „bír ki”, ezután elfáradnak. Ezt vegyétek figyelembe, amikor a forgatókönyvet tervezitek, különösen akkor, ha sok rokon/ismerős vidékről érkezik!
 • Ne általános árajánlatot kérjetek az esküvői DJ -től! Tisztázni kell, hogy az adott ár milyen szolgáltatásokat tartalmaz, milyen minőségű hang-és fénytechnikai eszközökkel dolgozik majd az esküvői DJ.
 • Legjobb, ha egész éjszakára szóló (általában nyitótánctól számított 6-7 órán át tartó DJ szolgáltatással) szerződést kértek az esküvői DJ -től. Egy magára valamit is adó esküvő DJ -nél ez természetes, neki az a fontos, hogy Ti jól érezzétek magatokat.
 • Egyre több helyszínen tapasztaljuk, hogy - sokszor nevetséges mértékű -  hangerő korlátozás van érvényben a rendezvény alatt (sok helyen már 22:00 után). Minden esetben kérdezzétek meg, hogy a Ti helyszíneteken van-e ilyen, mert sok esküvő helyszín állításával szemben sajnos ez nagyban befolyásolja a buli hangulatát.
 • Ne csak az ár legyen az elsődleges, döntő szempont az esküvői DJ választásánál. Egy jó esküvői DJ szakmailag felkészült, zenéit legális forrásból szerzi be, jogdíjakat fizet. Minőségi, megbízható technikát használ, igényes saját maga és eszközei megjelenésére is. Vállalkozást üzemeltet az esküvői DJ tevékenységhez, esküvői weboldalt tart fenn, melyeknek ára van. Az igényelt szolgáltatásoktól függően lehetnek 10-20%-os eltérések az áraknál, de mindig legyen gyanús a feltűnően olcsó, mindent megígérő "szakember".

 

 

A weboldalon keresztül leadott ajánlatkérésekre a legtöbb esetben már néhány óra alatt, de maximum 2 napon belül elkészítem a személyre szabott árajánlatot, az általatok megadott információk alapján. Ha szükséges, egy rövid beszélgetés keretein belül egyeztetjük a helyszínnel kapcsolatos tudnivalókat, kiegészítő szolgáltatásokat (hang-és fénytechnika bővítés, falszínezés, épület színezés, ceremónia hangosítás, stb.), illetve bármilyen olyan igényt, amely az árajánlatot módosíthatja. A beszélgetés történhet online (pl. videohívás), vagy személyesen is.

Ha ezek alapján szimpatikusnak találjátok az ajánlatban foglaltakat, és döntésetek alapján biztosan engem szeretnétek megbízni esküvőtök zenei szolgáltatásaival, akkor elektronikus úton (scannelve), vagy személyesen megtörténik a szerződés aláírása és ezzel egyidejűleg a foglaló kifizetése.

Számomra nagyon fontos, hogy megismerjelek benneteket az esküvő előtt, ezért legalább egyszer szükséges találkoznunk is. A legjobb ezt akkor megtartani, amikor már a ceremóniamester/vőfély összeállította az esküvő forgatókönyvét, tisztában vagytok elképzeléseitekkel és át tudjuk beszélni kedvelt zenei stílusaitokat, a ceremóniához, nyitótánchoz, stb. kiválasztott zenéket, ötleteket.

Az esküvőt megelőző hét első napjaiban még egy rövid megbeszélést tartunk, átbeszéljük a lényeges információkat. A továbbiakban viszont igyekszem minden más teendőt a többi szolgáltatóval és a helyszínnel egyeztetni, hogy kizárólag magatokra koncentrálhassatok az esküvő előtti napokban. 

 

Az árajánlatok összehasonlításánál nagyon fontos szempont, hogy az adott szolgáltató milyen kategóriájú technikai eszközökkel dolgozik, illetve mennyire megbízhatóak azok. A számtalan teendő között ez is igényel egy kis figyelmet, de utólag nem fogjátok megbánni, hogy erre is szántatok időt.

Fontosnak tartom, hogy az általam használt eszközök mindig megbízhatóak, prémium minőségűek legyenek. Hangosítás tekintetében emiatt döntöttem a QSC aktív hangfalak, illetve a Sennheiser mikrofonjai mellett. Lényeges, hogy akár az esketés, akár a vacsora alatt, kis-és nagy hangerőn egyaránt jól érthetőek legyenek a beszédek, és kristálytiszta hangzással szólaljanak meg a zenei felvételek is.

Az esküvőn használt fénytechnika legalább olyan lényeges, mint az egyéb dekorációs elemek, erre külön fel szoktam hívni a párok figyelmét. A nyitótánc, illetve az est táncos eseményei során a megfelelő fények alkalmazása segíti a fotós és a cinematográfus munkáját, ezáltal jóval szebb képeket és felvételeket fogtok Ti is viszont látni esküvőtökről. Az elvárásoknak megfelelően LED technológiás színezőreflektorokat, falszínező világítást, illetve dinamikusan mozgó robotlámpákat használok, a legújabb, szoftveres fényvezérléssel.

 

Személyesen az alábbi településeken találkozhatunk:

Fejér megye, Dunaújváros

Fejér megye, Székesfehérvár (egyeztetést igényel)

Pest megye, Budapest (egyeztetést igényel)

 


online ajanlatHang- és fénytechnika, dekorációs világítás

Facebook

Esküvői pillanatok

Kiemelt esküvői szolgáltató partnerek, akikkel biztosan gördülékeny a munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


HOTEL KARDOSFA Zselickisfalud - Esküvő helyszín


SESSION HOTEL Ráckeve - Esküvő helyszín


ÁGOSTHÁZY BOTOND - Esküvő fotó


MIREX FILM&FOTO - Esküvői film & fotó, szelfigép


TÓPART HOTEL Balatonvilágos - Esküvő helyszín


JÁVORI FOTÓ - Esküvői film, fotó