Esküvői Dj

 

ESKÜVŐI DJ SZOLGÁLTATÁS, VARÁZSLATOS FÉNYTECHNIKA, DINAMIKUS HANGZÁS

Napjainkban az esküvőre készülő párok fele választ esküvői DJ-t a nagy napra. Az esküvői szokások modernizálódásával nagyobbak lettek az elvárások is a megrendelők részéről, legyen szó esküvőre DJ-ről vagy élőzenéről. 

Megnőttek az esküvők zenei-technikai igényei, emiatt népszerű egy felkészült, nagy technikai tudással is rendelkező esküvői DJ jelenléte a nagy napon.

 

Esküvői DJ -nek lenni számomra élményekkel teli "feladat", kreatív technikai tervezés, szórakoztatás a legnagyobb alázattal.

Munkámmal azt a tökéletes vizuális és zenei élményt kívánom megadni Nektek, amelyet előre elterveztetek.

 

 

A TI ESKÜVŐTÖKRE HANGOLVA...


Mint minden esküvői DJ -nek, nekem is vannak kedvelt zenei stílusaim, de itt nincsenek sablonok, minden esküvő külön odafigyelést igényel. A párok többsége szereti kedvenc zenéit is visszahallani az esküvőn, így listát is írhattok azokból a zenékből, amelyek kihagyhatatlanok az esküvőtökből, de rugalmasan kezelem a helyszínen felmerülő zenei kívánságokat is.

Ez a nap leginkább Rólatok szól, viszont fontos, hogy saját zenei stílusotokat ne akarjátok minden áron esküvőtök vendégeire "erőltetni". A felhőtlen bulizás érdekében figyelmet kell fordítani az ő zenei kéréseikre is, és bízzátok az esküvői DJ-re a hangulatot!

 

 LÁTOGASS EL FACEBOOK OLDALAMRA AZ ESKÜVŐI DJ MUNKÁMRÓL ÍRT VÉLEMÉNYEKÉRT

 

Gyakori kérdések az esküvői DJ munkámmal kapcsolatban

online ajanlat

Amelyek a legtöbb esküvőn előfordulnak, és esküvői DJ -ként én is szívesen játszom őket: 

 

 • KÜLFÖLDI ÉS MAGYAR ROCK&ROLL ZENÉK
 • '80-AS, '90-ES ÉVEK RETRO ZENÉI
 • LATIN, REGGAETON, FUNKY, R&B
 • '90-ES, 2000-ES ÉVEK SLÁGEREI
 • NAPJAINK POPULÁRIS ZENÉI
 • CLASSIC HOUSE
 • IGÉNY ESETÉN MULATÓS ZENÉK IS 

 

 Ha az esküvő helyszínére kihelyezve tartjátok a polgári házasságkötő szertartást, akkor ennek hangosításához is a legjobb megoldásokat kínálom.

Esküvői DJ -ként több száz polgári esküvői szertartást hangosítottam már, így ebben is nagy tapasztalatokkal rendelkezem. A szertartás aláfestő zenéinek kiválasztásában is segítséget nyújtok, így nyugodt lelkiismerettel bízhatjátok rám ezt az eseményt!


Az esküvői DJ szolgáltatásban megtalálható minden olyan hang-és fénytechnikai eszköz, amelyek ahhoz szükségesek, hogy esküvőtök tökéletes legyen.

 

NEM KELL KOMPROMISSZUMOKAT VÁLLALNOTOK... 

Nálam az esküvői DJ munkához kizárólag a legjobb eszközök biztosítják a stabil technikai hátteret, modern fényekkel (robotlámpák, akkumulátoros surlófények), kiemelkedő minőségű, QSC és RCF hangfalakkal, és a legjobb, Sennheiser márkájú vezeték nélküli mikrofonokkal. 

Egész estés esküvői DJ szolgáltatás, a szerződésben rögzített időpontig, vagy akár óránkénti hosszabbítási lehetőséggel, ha reggelig buliznátok.

 

Esküvői DJ szolgáltatás, az előre megbeszélt zenei stílusokban, kedvenc előadóitokkal, a saját zenei igényeitekre szabva.

 • Felső kategóriás RCF, vagy QSC hangtechnika, vezetékes és vezeték nélküli mikrofonok a prémium Sennheiser márkából, mind a szertartás hangosításához mind pedig az esti partyhoz.
 • Látványos LED surlófények, tánctér megvilágítás, robotlámpák, ezáltal bármilyen árnyalattal színezhetőek a dekorációs elemek, falak, vásznak, oszlopok. A fénytechnika modern, vezeték nélküli (iPad wifi) vezérléssel rendelkezik, ha a helyszín engedi, akkor hazer (látványköd) géppel teszem még szebbé a fénycsóvákat, így a fotós, filmes is szuper felvételeket tud készíteni a buliról. A hazer gép nem azonos a discokból ismert füstgéppel, alig látható, egészen finom ködöt képez, kifejezetten a fénytechnika kiemelésére.
 • Vendégváró zenék, amelyeket Ti is kiválaszthattok, illetve több zenei stílusban előre elkészített esküvői DJ mixeket tudok ajánlani számotokra.
 • Teljes körű hangosítás, mikrofonozás. A megfelelő zenék bejátszása a ceremónia ideje alatt a bevonuláshoz, gyűrűhúzáshoz, szülő köszöntéshez, stb. Vacsora ideje alatt kellemes, halk háttérzene biztosítása.
 • Az esküvői DJ szolgáltatást a DJ Szövetség tagjaként, érvényes MAHASZ jogdíj engedéllyel végzem. A szolgáltatások megrendelése minden esetben szerződéskötéssel együtt történik.

  online ajanlat


Esküvői tippek, tapasztalatok:

 

 • A nagy nap csakis Rólatok szól, ez nem kérdés, de a zenék, zenei stílus, illetve az esküvői DJ kiválasztásánál nem árt szem előtt tartani a vendégkör összetételét, igényeit is.
 • A profi, tapasztalt esküvő DJ sem tudja helyettesíteni a ceremóniamester és vőfély szerepét. Amelyik esküvő DJ ezt állítja, az hazudik, ennek ugyanis a legtöbb esetben fizikai akadályai is vannak, az esküvő "forgatókönyvétől" függően. A DJ és a ceremóniamester is egész embert kíván, bízzátok ezt a megfelelő szakemberekre!
 • A nyitótánc fontos esemény a vacsora utáni mulatság kezdeténél, legyen szó akár romantikus, lassú keringőről, vagy vicces koreográfiára összeállított meglepetés táncról. Vállaljátok be, a siker garantált, és biztosan minden vendég értékelni fogja!
 • Készítsetek slide showt! Ez egy 5-10 perces mini videó, összevágva az esküvőt megelőző életképekből, találkozásotokról, őrült, hajnalig tartó bulizásokról, közös élményekről. A videó zenéinek kiválasztásában kérhetitek akár az esküvő DJ segítségét is! Ez az esküvő programtervébe is könnyen beilleszthető, akár két fogás közé az esküvői vacsora alatt, akár pedig az esküvői torta idejére.
 • A násznép az esküvői tapasztalatok szerint 11-12 órát „bír ki”, ezután elfáradnak. Ezt vegyétek figyelembe, amikor a forgatókönyvet tervezitek, különösen akkor, ha sok rokon/ismerős vidékről érkezik!
 • Ne általános árajánlatot kérjetek az esküvői DJ -től! Tisztázni kell, hogy az adott ár milyen szolgáltatásokat tartalmaz, milyen minőségű hang-és fénytechnikai eszközökkel dolgozik majd az esküvői DJ.
 • Legjobb, ha egész éjszakára szóló (általában nyitótánctól számított 6-7 órán át tartó DJ szolgáltatással) szerződést kértek az esküvői DJ -től. Egy magára valamit is adó esküvő DJ -nél ez természetes, neki az a fontos, hogy Ti jól érezzétek magatokat.
 • Egyre több helyszínen tapasztaljuk, hogy - sokszor nevetséges mértékű -  hangerő korlátozás van érvényben a rendezvény alatt (sok helyen már 22:00 után). Minden esetben kérdezzétek meg, hogy a Ti helyszíneteken van-e ilyen, mert sok esküvő helyszín állításával szemben sajnos ez nagyban befolyásolja a buli hangulatát.
 • Ne csak az ár legyen az elsődleges, döntő szempont az esküvői DJ választásánál. Egy jó esküvői DJ szakmailag felkészült, zenéit legális forrásból szerzi be, jogdíjakat fizet. Minőségi, megbízható technikát használ, igényes saját maga és eszközei megjelenésére is. Vállalkozást üzemeltet az esküvői DJ tevékenységhez, esküvői weboldalt tart fenn, melyeknek ára van. Az igényelt szolgáltatásoktól függően lehetnek 10-20%-os eltérések az áraknál, de mindig legyen gyanús a feltűnően olcsó, mindent megígérő "szakember".

 

 

A weboldalon keresztül leadott ajánlatkérésekre a legtöbb esetben már néhány óra alatt, de maximum 2 napon belül elkészítem a személyre szabott árajánlatot, az általatok megadott információk alapján. Ha szükséges, egy rövid beszélgetés keretein belül egyeztetjük a helyszínnel kapcsolatos tudnivalókat, kiegészítő szolgáltatásokat (hang-és fénytechnika bővítés, falszínezés, épület színezés, ceremónia hangosítás, stb.), illetve bármilyen olyan igényt, amely az árajánlatot módosíthatja. A beszélgetés történhet online (pl. videohívás), vagy személyesen is.

Ha ezek alapján szimpatikusnak találjátok az ajánlatban foglaltakat, és döntésetek alapján biztosan engem szeretnétek megbízni esküvőtök zenei szolgáltatásaival, akkor elektronikus úton (scannelve), vagy személyesen megtörténik a szerződés aláírása és ezzel egyidejűleg a foglaló kifizetése.

Számomra nagyon fontos, hogy megismerjelek benneteket az esküvő előtt, ezért legalább egyszer szükséges találkoznunk is. A legjobb ezt akkor megtartani, amikor már a ceremóniamester/vőfély összeállította az esküvő forgatókönyvét, tisztában vagytok elképzeléseitekkel és át tudjuk beszélni kedvelt zenei stílusaitokat, a ceremóniához, nyitótánchoz, stb. kiválasztott zenéket, ötleteket.

Az esküvőt megelőző hét első napjaiban még egy rövid megbeszélést tartunk, átbeszéljük a lényeges információkat. A továbbiakban viszont igyekszem minden más teendőt a többi szolgáltatóval és a helyszínnel egyeztetni, hogy kizárólag magatokra koncentrálhassatok az esküvő előtti napokban. 

 

Az árajánlatok összehasonlításánál nagyon fontos szempont, hogy az adott szolgáltató milyen kategóriájú technikai eszközökkel dolgozik, illetve mennyire megbízhatóak azok. A számtalan teendő között ez is igényel egy kis figyelmet, de utólag nem fogjátok megbánni, hogy erre is szántatok időt.

Fontosnak tartom, hogy az általam használt eszközök mindig megbízhatóak, prémium minőségűek legyenek. Hangosítás tekintetében emiatt döntöttem a QSC aktív hangfalak, illetve a Sennheiser mikrofonjai mellett. Lényeges, hogy akár az esketés, akár a vacsora alatt, kis-és nagy hangerőn egyaránt jól érthetőek legyenek a beszédek, és kristálytiszta hangzással szólaljanak meg a zenei felvételek is.

Az esküvőn használt fénytechnika legalább olyan lényeges, mint az egyéb dekorációs elemek, erre külön fel szoktam hívni a párok figyelmét. A nyitótánc, illetve az est táncos eseményei során a megfelelő fények alkalmazása segíti a fotós és a cinematográfus munkáját, ezáltal jóval szebb képeket és felvételeket fogtok Ti is viszont látni esküvőtökről. Az elvárásoknak megfelelően LED technológiás színezőreflektorokat, falszínező világítást, illetve dinamikusan mozgó robotlámpákat használok, a legújabb, szoftveres fényvezérléssel.

 

Személyesen az alábbi településeken találkozhatunk:

Fejér megye, Dunaújváros

Fejér megye, Székesfehérvár (egyeztetést igényel)

Pest megye, Budapest (egyeztetést igényel)

 


online ajanlatHang- és fénytechnika, dekorációs világítás

BESZÉLJÜNK TERVEITEKRŐL!

Gyors, online árajánlatot kérnél? Itt megteheted!

Írj nekem elképzeléseitekről, és a legtöbb esetben maximum 1 napon belül elkészítem a személyre szabott árajánlatot. Legyen szó esküvői DJ, vagy rendezvény DJ szolgáltatásról, itt bármilyen ehhez kapcsolódó kérdéssel fordulhatsz hozzám!

(Az üzenetek néha a spam mappában landolnak, így kérlek, hogy azt is ellenőrizd az ajánlatkérés után 1-2 nappal!)

Igényelt szolgáltatások

Esküvői szolgáltató partnerek, akikkel mindig élmény a közös munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


MÉSZÁROS MÁTÉ - Esküvői fotó


FARKAS STEFÁN - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


MIREX - Esküvői film és fotó


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


KÉRGES MÁTÉ - Esküvő fotó


Paralell Productions - Esküvői film


PINTÉR TAMÁS - Ceremóniamester