ESKÜVŐI DJ BLOG

Egy belvárosi étterem, egy rendezvényhajó a Dunán, egy szálloda a Balatonnál, egy kisebb hotel, vendéglátóhely távol a város zajától, vidéki környezetben, egy tóparton, vagy akár egy erdő közepén. Ezek mind álomhelyszínként jelenhetnek meg az esküvőd tervezésekor, attól függően, hogy hol képzeled el ezt a különleges napot. De mire érdemes figyelnetek az esküvő helyszínének kiválasztásakor, és a csodálatos környezet mellett milyen feltételek, adottságok szükségesek ahhoz, hogy esküvőtök valóban tökéletes legyen?

 

 

Az esküvőre készülő pároknak és az esküvői szolgáltatóknak is más elképzelése van az esküvői álomhelyszínről, ez így van rendjén, mivel más szempontok alapján nézzük a helyszín adottságait. Az is tény, hogy az esküvő helyszíne - néhány kivételtől eltekintve - elsőbbséget élvez a többi esküvői szolgáltató, így az esküvői DJ kiválasztásával szemben is. A legtöbb árajánlat kérés is úgy érkezik be hozzám, hogy az esküvő helyszíne már fix, és bizony néhány helyszín nevét az ajánlatkérő e-mailben látva a fejemhez kapok: Bárcsak megkérdeztek volna az esküvői helyszín kiválasztása előtt engem, vagy a többi szolgáltatót!

Persze most joggal teszitek fel a kérdést, hogy mi köze van egy esküvői szolgáltatónak, esküvői DJ -nek ahhoz, hogy Ti milyen helyszínt választotok az esküvőre?

 

Miért lehet érdemes a helyszín kiválasztása előtt, vagy azzal egyidőben megkérdezni az esküvői szolgáltatók, fotós, filmes, esküvői DJ véleményét is? Egy dolog miatt mindenképp, ez pedig a tapasztalat.

 online ajanlat

Egy esküvői szolgáltató valószínűleg olyan dolgokra is felhívja a figyelmet az adott helyszínnel kapcsolatban, amelyre Ti, a sok szervezési teendő mellett nem is gondoltok. 

 

A Sorg-villa csodálatos fényei A Sorg-villa csodálatos fényei remek alkalmat teremtenek éjszakai kreatív fotózáshoz is

 

Persze minden szolgáltató más látószögből figyeli a helyszín tulajdonságait, de vannak olyan alapvető elvárások, amelyekben a fotóstól az esküvői DJ -ig mindenkinek egyezik a véleménye, és ezt szolgáltatóként egymás között bizony meg is szoktuk osztani. 

 

Az esküvői DJ ebből a szempontból talán kevésbé érintett, bár a mi munkánkat is nagyon meg tudja nehezíteni egy rosszul kiválasztott helyszín, de ennek elsősorban csak az esküvő napján, vagy az esküvő utáni buli hangulatában lehetnek következményei. Ilyen lehet például, ha egy helyszínre nagyon nehezen tudunk bepakolni, rosszul megközelíthető a hely, nem jók a parkolási lehetőségek, felkészületlenül várnak minket, nincs megfelelő áramvételi lehetőség a buli, vagy sok esetben például a polgári szertartás hangosításának helyszínén. Ugyanilyen probléma, ha rosszak a vacsorahelyszín adottságai, például több teremben osztják meg a vendégeket, nem jó a szellőzés, nincs klíma. Ha mindehhez társul még egy rugalmatlan személyzet és vezetőség, akkor abból azért elég nagy bajok tudnak lenni még akkor is, ha szolgáltatóként igyekszünk ezt a vendégek és a házaspár bevonása nélkül intézni :) Negatívumként szolgáló helyszíneket persze eddig se említettem konkrétan, név szerint a cikkben, és ez a továbbiakban is így fog maradni, ezeket a sztorikat kizárólag a személyes találkozókon, online megbeszéléseken szoktuk megosztani a párokkal.

De ugyanilyen nehézségek állhatnak elő például akkor, ha a filmesnek nincs elegendő helye a mozgásra, tökéletes felvételek készítésére a polgári szertartás helyszínén, vagy ha a fotós a legnagyobb igyekezet ellenére sem talál olyan szöget, ahonnan ne látszódnának a helyszín különféle “italmárkás” napernyői, vagy a háttérben lévő sörös hűtő, akár a nyitótáncnál.

Czeba Máté esküvői DJ - Marcaltő, kultúrházEgy átlagos, "régimódi" kultúrház is kaphat exkluzív megjelenést megfelelő fénytechnikai eszközökkel

 

Nagyon jó lenne most azt mondani, hogy ezek a sztorik kizárólag a fantáziánk szüleményei, de sajnos könyvet tudnék írni az esküvőkre tökéletesen alkalmatlan, a párok számára azonban mégis megtévesztő helyszínekről. Azt gyorsan hozzá kell tenni, hogy legalább ugyanennyi alkalommal hallok olyan megjegyzéseket, hogy “Te mennyivel profibb vagy, ne tudd meg mit művelt itt a múlt heti esküvői DJ”. Tehát nagy valószínűséggel a jó helyszíneknek is vannak hasonló tapasztalataik az esküvőkre alkalmatlan szolgáltatókról :)

 

Az alábbiakban igyekeztem összeszedni néhány olyan tulajdonságot, amelyekre érdemes figyelnetek az esküvői helyszín kiválasztásakor, néhány helyen kicsit hosszabban is kifejtve ezek fontosságát.

 

1. Az esküvő helyszínének megközelítése, parkolási lehetőségek, szálláshelyek

 

Biztosan szuper választás az esküvőre egy csodálatos panorámával rendelkező, eldugott erdei panzió, esetleg egy borászat valamelyik szőlőhegyen, de ha ilyen helyszínt választasz, akkor előtte gondosan ellenőrizd a megközelítési lehetőségeket, és fektessetek nagy hangsúlyt a vendégek előzetes tájékoztatására. Totál ciki tud lenni az, amikor a tizedik vendég hív fel Benneteket azzal, hogy a “ferde ágú diófánál, a kis tó után” jobbra, vagy balra kell fordulnia, vagy épp elakadt valamelyik földúton, és emiatt késik el a polgári szertartásról. De van olyan borászat is, amelyet esküvői DJ kollégáimmal csak “kuplung szagúnak” hívunk, mert az autók felének izzik a kuplung tárcsája, mire felérnek az oda vezető úton. Talán ide Írhatom azt is, amikor olyan helyen tartod az esküvőt, ahol nincs térerő, mobilinternet, vagy néhány esetben még wifi hálózat sem, ilyenkor szintén érdemes előre felhívni erre a vendégek figyelmét. 

A másik véglet, amikor egy nagyvárosban, például Budapesten tartod az esküvőt, egy belvárosi szállodában, vagy étteremben. Ezek az esküvői helyszínek gyalog, vagy tömegközlekedéssel rendszerint jól megközelíthetőek, az autóval érkező vendégeid számára viszont rémálom lehet megfelelő parkolási lehetőséget találni, különösen akkor, ha teljesen ismeretlen számukra a nagyvárosi környezet.

Különösen legyetek körültekintőek akkor, ha például Budapesten, valamelyik rendezvényhajón tervezitek az esküvőtöket. Sajnos több alkalommal is előfordult, hogy az adott helyszín “elfelejtette” tájékoztatni a párokat, esküvői szolgáltatókat arról, hogy az esküvő napján a teljes rakpart le lesz zárva rendezvény miatt (behajtási engedélyt sem tudtak intézni), ezzel gyakorlatilag lehetetlen helyzetbe hozva a vendégeket, vagy pl. az esküvői DJ -t a pakolás, megközelítés szempontjából. 

Ha sok vendéget vártok vidékről, akkor minden esetben járjatok utána a helyszínen elérhető szálláshelyeknek, vagy ha ott nincs, akkor kérjetek információt a környéken található hotelekről, kiadó vendégházakról, stb. A tapasztalt esküvői helyszínek ebben biztosan a segítségetekre tudnak lenni akkor is, ha vendégeitek nem (csak) náluk töltik az éjszakát. Szintén fontos előre tisztázni, hogy ha esküvőtök helyszíne rendelkezik szálláslehetőséggel, akkor ott kizárólagosságot kaptok-e, vagy pedig más, idegen vendégekkel is meg kell osztanotok a szállodát.

 

2. Az esküvői helyszín kialakítása, belső elrendezése

 

Az esküvői DJ munkáját és a buli hangulatát is lényegesen befolyásoló tényezőkről már korábbi blog bejegyzésemben írtam, de ezen kívül is van néhány elengedhetetlen feltétel, amelyet biztosítania kell a tökéletes esküvői helyszínnek a Ti nyugodt készülődésetek és vendégeitek komfortérzete érdekében.

 

Napjainkban nagy divat a polgári házasságkötő szertartást az esküvői vacsora (és buli) helyszínén tartani, ezért az ideális esküvői helyszín rendelkezik egy gondozott, szép kerttel, zöldterülettel, ahol jó idő esetén szabadtéren megtartható a szertartás és az azt követő csoportos és egyéni fotózás. Fontos, hogy legyen “B helyszín” rossz idő esetére, ahol szintén - a lehetőségekhez képest - szép környezetben tartható meg a ceremónia, és kényelmesen le tudják ültetni legalább a vendégek felét. A polgári szertartás hangosítását nyugodtan bízzátok rá az esküvői DJ -re!

 

Polgári szertartás hangosítás, Pikant Pajta - Czeba Máté esküvői DJAz utolsó pillanatok a polgári házasságkötő szertartás előtt a csodálatos Pikant Pajta udvarán 

Nagyon jó az is, ha van egy fedett terasz, ahol a vendégek dohányozni is tudnak, vagy megihatnak egy italt a friss levegőn, új lendületet véve a bulizáshoz. Nagyon lényeges, hogy ezek a különböző helyiségek ne legyenek túl messze egymástól, mert az esküvő programterve szerinti eseményekhez (például nyitótánc, tortavágás, menyasszonytánc, esetleges játékok) meglehetősen nehéz lehet “összevadászni” a helyszín különböző pontjain szétszóródott vendégeket. Sokszor például az épületen belül csak több szint különbséggel lehet eljutni a terasztól, vagy a mosdóktól a vacsoraasztalokhoz és a tánctérhez, ezt a sok lépcsőzést nem szokták kedvelni a vendégek, ezért lehetőség szerint kerüljétek az ilyen helyszíneket.

 

Mindig kérdezzetek rá arra, hogy a rendezvényterem, vacsorahelyszín milyen légtechnikával, szellőzéssel rendelkezik. Sok helyen sajnos még a mai napig sincs klíma, de ha van is, friss levegő (oxigén) nem jut be a terembe, ezért akár klíma mellett is ki tud alakulni olyan rossz levegő, hogy menekülnek a vendégek a szabadba. Járjatok utána, hogy milyen teljesítményűek a klímák, soha ne kizárólag abból induljatok ki, amit esetleg a helyszínbejáráson tapasztaltok egy üres helyiségben. Esküvői DJ -ként is sokszor tapasztalom, hogy megérkezve a helyszínre tökéletes a hőmérséklet, de a 80-100 fős vendégsereg már alaposan “befűti” a termet, és a klímák ilyenkor rendszerint elveszítik a harcot.

 

Végül egy olyan dolog, ami biztosan elkerüli a legtöbb pár figyelmét a helyszínek bejárásakor, ez pedig a mellékhelyiségek száma, kialakítása. Vicces, de rengeteg olyan esküvői helyszín van, ahol ezek finoman szólva is alulméretezettek, 90-100 fős esküvőket is bevállalnak úgy, hogy mindössze egy darab férfi és női illemhelyiség áll rendelkezésre, egy férőhellyel, jobb esetben legalább nem koedukáltan (DE, bizony volt olyan hely, ahol egyetlen egy wc volt, férfiaknak és nőknek közösen). Valószínűleg örülnek a vendégeitek a különféle közösség építő programoknak, de biztos vagyok benne, hogy ezt az “összekovácsolódást” nem a WC előtt sorban állva szeretnék átélni.

 

3. Különféle korlátozások az esküvő helyszínén

 

Minden esküvői DJ rémálma, amikor a helyszín üzletvezetője, vagy az ezzel megbízott személy már a technikai eszközök kipakolásánál a hangerő korlátozásáról kezd beszélni. Természetesen próbáljuk megértően kezelni ezeket a szituációkat és mindent megteszünk a kompromisszum érdekében, de nem egyszer előfordult már olyan, hogy a “kedves” kolléga bemutatkozás nélkül rögtön egy olyan mondattal kezdett, hogy “ha itt üvölt a zene, akkor lekapcsolom az áramot”. Azt mondanom sem kell, hogy egy ilyen megnyilvánulás után sem én, sem pedig kollégáim nem a megértés szobraként állnak a helyszínen.

A Szentendrei skanzen pajta helyszíne - Czeba Máté esküvői DJ

A szentendrei skanzen pajtája igazi vintage stílusú esküvői helyszín, és a hangerő korlátok miatt sem kell aggódnotok

 

 

Azt tudni kell, hogy egy főállású esküvői DJ pontosan tudja, hogy mikor, milyen hangerejű zene szükséges, tökéletesen kezeli a saját hangtechnikáját, prémium eszközökkel dolgozik, és tisztában van azzal, hogy a jó buli nem feltétlenül a hangerőn, hanem a jól összeválogatott, minőségi zenéken múlik. A leírtakból jól látszik, hogy egy profi esküvői DJ soha nem fog ordító zene mögé burkolózni, és indokolatlanul nagy hangerőn sem fogja üzemeltetni a hangfalait. Van azonban egy bizonyos hangerő, amely szükséges ahhoz, hogy élvezhetőek legyenek a zenék, de sajnos néhány esetben ez alá a szint alá próbálnak kényszeríteni bennünket a helyszínek, nevetséges mértékű hangerő korlátozással.

Természetesen a párokkal ezt a legtöbbször elfelejtik közölni az esküvői helyszínek a foglaláskor, vagy pedig beleírnak a szerződésbe egy olyan decibel értéket, amelyről az ifjú párnak, mint megrendelőnek fogalma sincs, mint ahogy arról sem, hogy ennek a meghatározott értéknek hol kell teljesülnie (nagyon nem mindegy például, hogy a hangfalak előtt, vagy a tánctértől jóval messzebb, 20-25 méterre határoznak meg pl. egy 80 dB-es korlátot). 

 

Mindig kérdezzetek rá arra, hogy az adott esküvői helyszín környékén vannak-e lakóházak, “problémás” lakókkal, illetve ezek a lakók szoktak-e panaszt tenni a hangos zene miatt. Vannak-e a hangerőre vonatkozó korlátozások, ha igen, akkor bátran kérjétek ki az esküvői DJ véleményét is arról, hogy a megadott érték mellett is megfelelő minőségben biztosíthatóak-e a zenei szolgáltatások (szélsőséges példa, de volt olyan eset, amikor a tánctér közepén, a hangfalak előtt már nyugodtan lehetett beszélgetni, és a helyszín még mindig hangosnak találta a zenét).

 

Nagyon sok helyszín számít fel egy bizonyos időpont után óránkénti hosszabbítási díjat, hasonlóan mint a fotósok, filmesek, és - bár én nem tartozom közéjük -  akár az esküvői DJ -k egy része. A szerződés aláírásakor mindig kérdezzétek meg, hogy az esküvői helyszínnek pontosan meddig van működési engedélye, és mikortól kell arra számítanotok, hogy csak felár ellenében, vagy szélsőséges esetben egyáltalán nem folytathatjátok a bulizást. 

 

Konkrét példa a közelmúltból, amikor az esküvő helyszíne a szerződésben 01:00-át jelölt meg az általa biztosított csomag befejezési időpontjaként, és a szerződés a továbbiakban úgy rendelkezett, hogy “ezt követően egy óra hosszabbítás díja 30.000 Ft”. Ezzel nem is lett volna probléma, viszont a pár ezt úgy értelmezte, hogy óránként kell nekik 30.000 Ft-ot fizetni (és maradhatnak akár hajnal 4-ig is), a helyszín pedig úgy, hogy maximum egy órát maradhatnak még a vendégek, és 02:00-kor vége a bulinak.

 

Az ilyen félreértések miatt mindenképp kérdezzetek rá erre, még a szerződés aláírása előtt, de biztos vagyok abban, hogy a legtöbb esküvői helyszín egyértelműen és rugalmasan fogja kezelni ezeket a szituációkat.

 

4. Az ajánlatkérésekre adott reakció, az egyeztetések gördülékenysége

 

Az esküvői DJ kiválasztásánál már említettem, hogy mennyire fontos az, hogy ne csak egy “szolgáltatót” keressetek a sok Google találat között, hanem egy olyan embert, akire számíthattok, tanácsokkal, ötletekkel segít Benneteket, és elérhető számotokra az esküvőt megelőzően is, amikor szükségetek van rá. 

 

Kinga és Lali a cserhátszentiváni Angyalkert táborban tartotta esküvőjét. A családi vállalkozásként működő helyszín hihetetlen segítőkész volt velünk, esküvői szolgáltatókkal is, az ételek és a vendéglátás minősége egyaránt példaértékű. 

 

A helyszínnel kapcsolatban is érdemes erre figyelni, ha hetekig várakoznak az árajánlat kiadásával, nem válaszolnak a telefonhívásaitokra, elfelejtik, hogy melyik napra beszéltétek meg a találkozót, vagy egyszerűen lemondják a helyszínbejárást és késnek a szerződés elkészítésével, akkor jusson eszetekbe, hogy valószínűleg ugyanezt a “figyelmességet”, illetve inkább annak teljes hiányát várhatjátok el tőlük majd esküvőtök napján és az ezt megelőző szervezésnél is.

 

A 2021-re tervezett esküvők között például több olyan pár is volt, akik amiatt módosítottak az esküvői helyszínen, mert nem volt elég rugalmas az esküvői helyszín vezetősége, nem érdekelték őket az ifjú pár igényei, és nagyon nehezen ment az egyeztetés. Ha ilyet tapasztaltok, akkor én is azt javaslom, hogy minél hamarabb nézzetek új helyszín után, feladva esetleg néhány elképzelést, nehogy később, az esküvő napján bánjátok meg azt, hogy rosszul döntöttetek.

 

Az esküvői helyszínek többsége bizalommal áll rendelkezésetekre, segítőkészen támogat Benneteket, sok helyen profi rendezvényszervezővel, ebben tehát nem érdemes kompromisszumokat vállalnotok egy olyan helyszín miatt, ahol esetleg “szép a kert és a tó”, viszont már az elején érezhető, hogy nem lesz minden gördülékeny a szervezéssel.

 

 

Ha még nem találtátok meg a számotokra legjobb esküvői helyszínt, akkor adok néhány tippet, ahol a szolgáltatói tapasztalatok, és a párok, esküvői vendégek véleménye alapján egészen biztosan a legjobb kezekben lehet az esküvőtök. Fontos, hogy semmilyen “jutalékos rendszert” nem építettem ki a felsorolt helyszínekkel (sem egyéb esküvői szolgáltatókkal), kizárólag a saját tapasztalatok, kellemes élmények miatt ajánlom őket. Figyelembe vettem a helyszíni rendezvényszervezők, tulajdonosok rugalmasságát, hozzáállását, a helyszín adottságait, az ételek minőségét, a vendéglátás színvonalát (a felsorolás nem minőségi sorrendben történik). 

 

Barbi és Zoli esküvője a Rókusfalvy Birtokon  

A Rókusfalvy Birtok az egyik legjobb választás, ha egy igazán bulis, fiatalos helyszínt kerestek

online ajanlat

Kiemelt minőséget biztosító, jó szívvel ajánlott, minden szempontból tökéletes esküvői helyszínek

 

Rókusfalvy Birtok, Etyek (Pest megye)

https://rokusfalvybirtok.hu

 

Session Hotel, Ráckeve (Pest megye)

https://sessionhotel.hu

 

Hotel Kardosfa, Zselickisfalud (Somogy megye)

https://hotelkardosfa.hu

 

Hotel Orchidea, Lipót (Győr-Moson-Sopron megye)

http://hotelorchidea.hu

 

Sorg Villa, Leányfalu (Pest megye)

https://amberbride.hu

 

Angyalkert tábor, Cserhátszentiván (Nógrád megye)

http://angyalkert-tabor.hu

 

Culinart Esküvő és Rendezvénypark, Ravazd (Győr-Moson-Sopron megye)

http://culinart.hu

 

Pikant Pajta, Tata (Komárom-Esztergom megye)

http://www.aferencmajor.hu

 

Almalomb Kulináris Kitérő, Hosszúhetény (Baranya megye)

https://almalomb.hu

 

Lantai Birtok, Nagykőrös (Pest megye)

https://lantaibirtok.hu

 

Betekints Hotel és Étterem, Veszprém (Veszprém megye)

https://betekints.hu

 

Hilltop Borhotel és Étterem, Neszmély (Komárom-Esztergom megye)

http://hilltopborbirtok.hu

 

Rosinante Fogadó, Szigetmonostor (Pest megye)

https://www.rosinante.hu

 

Dudok Rendezvényház, Budakeszi (Pest megye)

http://dudok.hu

 

Tópart Hotel és Étterem, Balatonvilágos (Somogy megye)

https://topart-hotel.hu

 

Öbölház, Budapest, Kopaszi-gát (Pest megye)

https://obolhaz.hu

 

Csónakház Mulató, Budapest (Pest megye)

https://www.csonakhaz.hu

 

Dalma Panzió, Balatonvilágos (Somogy megye)

https://www.dalmapanzio.hu

 

Bukovszki Birtok, Kecskemét (Bács-Kiskun megye)

https://www.facebook.com/bukovszkibirtok/

 

Sipito Pihenőpark, Pilis (Pest megye)

http://www.sipito.hu

 

Szidónia Kastélyszálló, Röjtökmuzsaj (Győr-Moson-Sopron megye)

https://szidonia.hu

 

 

Esküvői helyszínek a teljesség igénye nélkül, ahol már megfordultam

 

Pálmajor Pihenőpark és Rendezvényközpont, Agárd (Fejér megye)

Kiskulacs Vendéglő, Székesfehérvár (Fejér megye)

Hotel Historia Malomkert, Veszprém (Veszprém megye)

Nereus Park Hotel, Balatonalmádi (Veszprém megye)

Szent András Kastély, Bölcske (Tolna megye)

Fritz Borház és Panzió, Szekszárd (Tolna megye)

Bodri Pincészet, Szekszárd (Tolna megye)

Ökopark (Galagonya étterem), Bükkösd (Baranya megye)

Somogy Kertje Üdülőfalu, Bonnya (Somogy megye)

Hotel Panoráma, Balatongyörök (Zala megye)

István Fogadó, Sormás (Zala megye)

Levendulás Rendezvényhelyszín, Inárcs (Pest megye)

Zila Kávéház, Budapest (Pest megye)

Gundel étterem, Budapest (Pest megye)

Four Seasons Hotel Gresham Palace, Budapest (Pest megye)

Rozmaring kertvendéglő, Budapest (Pest megye)

Óbudai Rendezvényház, Budapest (Pest megye)

Hangár, Hármashatár-hegy, Budapest (Pest megye)

Nagyvillám étterem, Visegrád (Pest megye)

Holdfény étterem, Veresegyház (Pest megye)

Nádas étterem, Agárd (Fejér megye)

Csillagkert, Budapest (Pest megye)

Bálint Borárium, Pázmánd (Fejér megye)

Lakeside Hotel, Székesfehérvár (Fejér megye)

Tordasi csárda, Tordas (Fejér megye)

Festal Étterem, Érd (Pest megye)

Új Zöldfa étterem, Győr (Győr-Moson-Sopron megye)

Amstel Hattyú Fogadó, Győr (Győr-Moson-Sopron megye)

Hotel Merops, Szekszárd (Tolna megye)

Völgyikút ház, Veszprém (Veszprém megye)

Hotel Villa Medici, Veszprém (Veszprém megye)

Apátsági Viator Étterem és Borbár, Pannonhalma (Győr-Moson-Sopron megye)

Thury-vár, Várpalota (Veszprém megye)

MOL Étterem, Székesfehérvár (Fejér megye)

Károlyi-kastély, Fehérvárcsurgó (Fejér megye)

Gerébi Kúria Hotel és Lovasudvar, Lajosmizse (Bács-Kiskun megye)

Tóvendéglő, Szombathely (Vas megye)

Erdőspuszta Club Hotel, Debrecen (Hajdú-Bihar megye)

Majthényi Présház Borozó, Balatonlelle (Somogy megye)

Alexandra Vadászház, Csokonyavisonta (Somogy megye)

Duna Wellness Hotel, Baja (Bács-Kiskun megye)

Garden Hotel, Szolnok (Jász-Nagykun-Szolnok megye)

Stefánia Palota, Budapest (Pest megye)

Széchenyi Kertvendéglő, Budapest (Pest megye)

A38 Hajó, Budapest (Pest megye)

Vasmacska Terasz, Budapest (Pest megye)

Bodrogi Kúria, Inárcs (Pest megye)

Deák Udvarház, Kakucs (Pest megye)

Viktória Fogadó, Inárcs (Pest megye)

Skanzen, Szentendre (Pest megye)

Csali Csárda, Pilisszentiván (Pest megye)

Hemingway Étterem, Budapest (Pest megye)

Aquilo Hotel Panoráma, Tihany (Veszprém megye)

 

BESZÉLJÜNK TERVEITEKRŐL!

Gyors, online árajánlatot kérnél? Itt megteheted!

Írj nekem elképzeléseitekről, és a legtöbb esetben maximum 1 napon belül elkészítem a személyre szabott árajánlatot. Legyen szó esküvői DJ, vagy rendezvény DJ szolgáltatásról, itt bármilyen ehhez kapcsolódó kérdéssel fordulhatsz hozzám!

(Az üzenetek néha a spam mappában landolnak, így kérlek, hogy azt is ellenőrizd az ajánlatkérés után 1-2 nappal!)

Igényelt szolgáltatások

Esküvői szolgáltató partnerek, akikkel mindig élmény a közös munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


PINTÉR TAMÁS - Ceremóniamester


MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


MIREX - Esküvői film és fotó


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


KÉRGES MÁTÉ - Esküvő fotó


Paralell Productions - Esküvői film