BLOG

Az esküvő megtervezésekor az egyéb teendők mellett nagyon fontos az is, hogy a leginkább odaillő zenéket válasszuk ki a különböző történésekhez. De melyek ezek az eseménypontok, hova, milyen jellegű zenéket érdemes választani?

Az esküvőkön - szerencsére már egyre ritkább esetben - az örömszülők tartani szoktak az esküvői DJ általi zeneszolgáltatástól, gyakran azonosítják a fesztiválokról kialakult képpel, zenei stílusokkal az esküvői DJ személyét. De valóban csak disco, house, és ilyen jellegű zenéket játszik a DJ az esküvőn? Elvárható-e tőle, hogy az idősebb és fiatalabb generációknak egyszerre feleljen meg? Mi a helyzet a mulatós zenével, ki kell-e zárnod ezt a stílust, ha esküvői DJ-t hívsz a nagy napra? A fenti kérdésekre kaphattok választ az alábbi cikkből.

Sokan feleslegesnek tartják, néhányan pedig azt gondolják róla, hogy a fénytechnika az esküvői DJ árajánlatában csak egy plusz tétel, amivel növelhető az ajánlat végösszege. Vannak olyanok is, akik úgy keresnek meg minket, hogy kifejezetten kihagynák ezt a tételt a kiadások közül, félrevezetve magukat azzal a tévhittel, hogy “úgysem a fényeken múlik a buli, és nekünk egyébként szép a helyszínünk már önmagában is”. De valóban csak “pénzkidobás” lenne az igényes fénytechnika megrendelése?

Tegyük fel, hogy a korábban már ismertetett szempontok alapján sikerült kiválasztanotok a számotokra tökéletes esküvői DJ -t, így elvileg az ő személye garanciát jelenthet egy feledhetetlen bulira. Vagy mégsem? A cikkből sok olyan információhoz juthattok, amelyek segítenek a buli alatti legjobb hangulat kialakításában, érdemes tehát elolvasni a részleteket!

Évente sok száz ajánlatkérést kapok elérhetőségeimen és a közösségi felületeken keresztül. A tapasztalataim azt mutatják, hogy egyre több “tudatos ajánlatkérő” jelentkezik, akik az ár mögött rejlő szolgáltatásokról, eszközök minőségéről is érdeklődnek.

Sok esetben - leginkább a telefonos megkereséseknél - viszont csak egyetlen “bűvös” kérdés hangzik el: Mennyiért vállalnád az esküvőnket?

A cikk nem sikerült rövidre, de érdemes végigolvasni.

A DJ kiválasztása talán az egyik legnehezebb feladatot jelenti a párok számára. Egy fotóst, filmest a referencia, a felvételek hangulata, személyisége alapján szinte tökéletesen ki lehet választani. A ceremóniamester választásnál egyértelműen a személyes szimpátia, beszédstílus és tapasztalat dönt. De mi a helyzet akkor, ha a tökéletes esküvői DJ-t keresitek?

A bejegyzés címe alapján elsősorban a számotokra tökéletes esküvői DJ kiválasztásához, az esküvői DJ árajánlatok értékeléséhez kívánok segítséget nyújtani. Mielőtt erre rátérnénk, egy látszólag egyszerű, de a gyakorlati tapasztalatok alapján mégsem annyira egyértelmű kérdést kell tisztázni...

A legfontosabb dolog az esküvői buli tervezésekor, hogy pontosan milyen jellegű zenei szolgáltatót válasszatok. A párok többsége egészen határozott ebben a kérdésben, ismerik a meghívni tervezett vendégeket és zenei ízlésüket. Ha nincs egyértelmű, konkrét elképzelésetek, akkor a legjobb döntés, ha az ajánlatkérés előtt időt szántok néhány rövid, kötetlen beszélgetésre esküvői DJ és élőzenei szolgáltatókkal egyaránt.

Kiemelt esküvői szolgáltató partnerek, akikkel biztosan gördülékeny a munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


HOTEL KARDOSFA Zselickisfalud - Esküvő helyszín


SESSION HOTEL Ráckeve - Esküvő helyszín


ÁGOSTHÁZY BOTOND - Esküvő fotó


MIREX FILM&FOTO