ESKÜVŐI DJ BLOG

Ebben a bejegyzésben esküvői DJ munkám során készített rövid videókat, hangulatképeket láthattok, amelyeket legtöbbször saját magam készítek a DJ pultból. Soha nem dolgozom előre összeállított mixek alapján, a zenei kínálatot mindig a párokkal együtt alakítjuk ki, akár többször is részletesen átbeszéljük a kedvelt zenei stílusokat, előadókat.

Számomra az esküvői DJ szerep soha nem az önmegvalósításról szól, tapasztalataimmal segítelek Benneteket a zenék összeállításában, "csokorba rendezem" az előzetesen megbeszélt, illetve a helyszínen felmerülő zenei kívánságokat, felhívom a figyelmet az elkövethető hibákra, de a legfontosabb, hogy Ti is és vendégeitek is a legjobb hangulatban élvezhessétek a nagy napot.

Érdemes az itt található összes esküvői videót megnézni, minden esküvő más zenei összeállítást igényel, ezért a videókban található zenék mindig az éppen aktuális esküvők hangulatához és a pár kéréseihez igazodnak. A Ti esküvőtökön is pontosan azok a zenék fognak szólni, amit szeretnétek saját kívánságaitok és a vendégek igényei szerint!  

 

ESKÜVŐI DJ SZOLGÁLTATÁSRA VAN SZÜKSÉGED?

 

SZERETNÉL EGY OLYAN DJ -T AZ ESKÜVŐDRE, AKINEK TÉNYLEGESEN ILYEN JELLEGŰ RENDEZVÉNYEKEN SZERZETT TAPASZTALATAI VANNAK, TÖBB, MINT 10 ÉVES ESKÜVŐI DJ MÚLTTAL?

 

KERESS BIZALOMMAL, KÉRJ ÁRAJÁNLATOT, VAGY BESZÉLGESSÜNK EGYET ONLINE, KÖTETLENÜL, AZ ESKÜVŐVEL KAPCSOLATOS ELKÉPZELÉSEITEKRŐL!

 

online ajanlat

 

BESZÉLJÜNK TERVEITEKRŐL!

Gyors, online árajánlatot kérnél? Itt megteheted!

Írj nekem elképzeléseitekről, és a legtöbb esetben maximum 1 napon belül elkészítem a személyre szabott árajánlatot. Legyen szó esküvői DJ, vagy rendezvény DJ szolgáltatásról, itt bármilyen ehhez kapcsolódó kérdéssel fordulhatsz hozzám!

(Az üzenetek néha a spam mappában landolnak, így kérlek, hogy azt is ellenőrizd az ajánlatkérés után 1-2 nappal!)

Igényelt szolgáltatások

Esküvői szolgáltató partnerek, akikkel mindig élmény a közös munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


MÉSZÁROS MÁTÉ - Esküvői fotó


FARKAS STEFÁN - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


MIREX - Esküvői film és fotó


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


KÉRGES MÁTÉ - Esküvő fotó


Paralell Productions - Esküvői film


PINTÉR TAMÁS - Ceremóniamester