ESKÜVŐI DJ BLOG

Azt egészen biztosan kijelenthetjük, hogy torta, vagy valamilyen "esküvői tortát helyettesítő" sütemény nélkül nincs esküvő. Manapság egy jó cukrászda bármilyen elképzeléseteket megvalósítja, így az csak Rajtatok múlik, hogy milyen is lesz az esküvői torta kinézete, fajtája. Abban viszont a ceremóniamester és az esküvői DJ is a segítségetekre lehet, hogy ezt a tortát a leghatásosabban tálaljátok vendégeitek elé. Ehhez láthattok néhány ötletet és zenei tippet ebben a cikkben.

 

 

Bizonyára már most is vannak elképzeléseitek arról, hogy milyen jellegű esküvői torta ízeket szeretnétek majd, a torta formai megjelenése pedig tényleg csak a saját ízléseteken múlik. Számtalan lehetőség áll rendelkezésre, a klasszikus emeletes tortától kezdve a cupcake-ig, dekoratív torta állványokon szervírozva a szebbnél szebb cukrász alkotásokat. Az esküvői torták legkedveltebb ízeiről, formáiról a Habosbabos esküvői oldalán IDE KATTINTVA olvashattok részletesen, így ezt a részt én most átugranám :)

 

Ami viszont esküvői DJ -ként számomra nagyon lényeges, hogy milyen körülmények között érkezik meg az esküvői torta vendégeitek elé. Az esküvői bulinál a nyitótánc utáni legfontosabb esemény a torta behozatala, amelyet többféle módon emlékezetessé tehettek.

 

Az esküvői DJ feladata, hogy az esküvői tortához előzetesen kiválasztott zenét a legjobb pillanatban indítsa el, a tortát pedig tökéletes megvilágításba helyezze a fénytechnikai eszközök által.

 

Ahhoz, hogy ez gördülékenyen menjen, nagy szükségetek lesz az esküvői DJ, a ceremóniamester, és az esküvő helyszínén a felszolgálók munkájának tökéletes összhangjára. Nincs annál kínosabb, amikor a buli megáll, a CM konferálja a tortát, és nem érkezik semmi, mert a torta nincs még előkészítve, vagy épp a tűzijáték meggyújtásához szükséges eszközre kell várni.

 

 

 

A legjobb, ha a torta beérkezését vendégeitek a tánctér körül állva várják. Erre tökéletes lehetőséget ad az, ha a gyertyafény keringőt összekötitek az esküvői torta behozatalával, így a tánc végén, a gyertyák elfújása után néhány másodpercre elsötétedik a tánctér, majd pedig a megfelelő zenére, ünnepélyes keretek között megérkezik az esküvői torta. Ha tökéletes az együttműködés a szolgáltatók között, akkor bevállalhatjátok azt is, hogy nem állítjátok meg a bulit a torta érkezéséig. Ilyenkor az esküvő ceremóniamestere a háttérből intézi a tennivalókat, az esetleg épp nem bulizó vendégeiteket is a tánctér köré irányítja, az esküvői DJ pedig a megfelelő pillanatban az aktuális zenék közé csempészi a tortához kiválasztott felvételt. 

 

online ajanlat

 

 

A legjobb esküvői torta zenékhez az alábbiakban találtok néhány tippet:

Christina Aguilera : Candyman

The Archies : Sugar sugar

Katy Perry : Firework

Maroon 5 : Sugar

Kool & The Gang : Celebration

Bruno Mars : Marry you

Frank Sinatra : Love and Marriage

U2 : Beautiful day

Beyoncé : Love on top

Justin Timberlake : Can't stop the feeling!

Pharrell Williams : Happy

Heavy D & The Boyz : Now that we found love

Michael Bublé : Everything

+1 az igazán bevállalós pároknak :-) 

AC/DC : Thunderstruck

 

ESKÜVŐI DJ SZOLGÁLTATÁSRA VAN SZÜKSÉGED?

 

SZERETNÉL EGY OLYAN DJ -T AZ ESKÜVŐDRE, AKINEK TÉNYLEGESEN ILYEN JELLEGŰ RENDEZVÉNYEKEN SZERZETT TAPASZTALATAI VANNAK, TÖBB, MINT 10 ÉVES ESKÜVŐI DJ MÚLTTAL?

 

 

 

KERESS BIZALOMMAL, KÉRJ ÁRAJÁNLATOT, VAGY BESZÉLGESSÜNK EGYET ONLINE, KÖTETLENÜL, AZ ESKÜVŐVEL KAPCSOLATOS ELKÉPZELÉSEITEKRŐL!

 

online ajanlat

 

 

BESZÉLJÜNK TERVEITEKRŐL!

Gyors, online árajánlatot kérnél? Itt megteheted!

Írj nekem elképzeléseitekről, és a legtöbb esetben maximum 1 napon belül elkészítem a személyre szabott árajánlatot. Legyen szó esküvői DJ, vagy rendezvény DJ szolgáltatásról, itt bármilyen ehhez kapcsolódó kérdéssel fordulhatsz hozzám!

(Az üzenetek néha a spam mappában landolnak, így kérlek, hogy azt is ellenőrizd az ajánlatkérés után 1-2 nappal!)

Igényelt szolgáltatások

Esküvői szolgáltató partnerek, akikkel mindig élmény a közös munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


PINTÉR TAMÁS - Ceremóniamester


MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


MIREX - Esküvői film és fotó


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


KÉRGES MÁTÉ - Esküvő fotó


Paralell Productions - Esküvői film