Esküvői Dj

 Ha az esküvő helyszínén tartjátok a polgári házasságkötő szertartást, akkor ennek hangosítását is nyugodtan bízzátok rám!

A ceremónia hangosítás feladatainak elvégzése és az ehhez általánosan szükséges technikai eszközök biztosítása (1-2 db aktív szélessávú hangfal, 1 db vezeték nélküli mikrofon (igény esetén mikroport) az anyakönyvvezető számára, 1 db keverőpult, a megfelelő zenék bejátszásával) a legtöbb esetben nem jár jelentős többletköltséggel. Esküvői DJ -ként több száz polgári esküvői szertartást hangosítottam már, így ebben is nagy tapasztalatokkal rendelkezem. Ha szeretnétek, akár a zenék kiválasztásában is segítséget nyújtok, így nyugodt lelkiismerettel bízhatjátok rám ezt az eseményt!

Így garantáltan a legjobb minőségű technikai és szakmai támogatást kapjátok, és a vendégváráshoz is szívesen biztosítom a háttérzenét! Egyre több esküvői helyszín is kínál különböző csomagokat a szertartás hangosítására, de sajnos nagyon kevés olyan hely van, ahol ezt megfelelő szaktudással, és olyan professzionális technikai eszközökkel tudják biztosítani, mint egy kiváló esküvői DJ. Nem utolsó szempont pedig, hogy az esküvői DJ által biztosított szertartás hangosítást nagy valószínűséggel jóval kedvezőbb áron kapjátok meg, mint ha ugyanezt a szolgáltatást az esküvői helyszíntől vennétek igénybe.

 Czeba Máté esküvői DJ

Nagyobb méretű technikai igény, illetve zenei felkészülés (több hangfal, menyasszony, vőlegény mikroportozása, zenék megvágása) esetén is kedvező árat biztosítok számotokra.

online ajanlat 

Hang- és fénytechnika, dekorációs világítás

Facebook

Esküvői pillanatok

Kiemelt esküvői szolgáltató partnerek, akikkel biztosan gördülékeny a munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


HOTEL KARDOSFA Zselickisfalud - Esküvő helyszín


SESSION HOTEL Ráckeve - Esküvő helyszín


ÁGOSTHÁZY BOTOND - Esküvő fotó


MIREX FILM&FOTO - Esküvői film & fotó, szelfigép


TÓPART HOTEL Balatonvilágos - Esküvő helyszín


JÁVORI FOTÓ - Esküvői film, fotó