Esküvői Dj

A weboldalon keresztül leadott ajánlatkérésekre a legtöbb esetben már néhány óra alatt, de maximum 2 napon belül elkészítem a személyre szabott árajánlatot, az általatok megadott információk alapján. Ha szükséges, egy rövid beszélgetés keretein belül egyeztetjük a helyszínnel kapcsolatos tudnivalókat, kiegészítő szolgáltatásokat (hang-és fénytechnika bővítés, falszínezés, épület színezés, ceremónia hangosítás, stb.), illetve bármilyen olyan igényt, amely az árajánlatot módosíthatja. A beszélgetés történhet online (pl. videohívás), vagy személyesen is.

Ha ezek alapján szimpatikusnak találjátok az ajánlatban foglaltakat, és döntésetek alapján biztosan engem szeretnétek megbízni esküvőtök zenei szolgáltatásaival, akkor elektronikus úton (scannelve), vagy személyesen megtörténik a szerződés aláírása és ezzel egyidejűleg a foglaló kifizetése.

Számomra nagyon fontos, hogy megismerjelek benneteket az esküvő előtt, ezért legalább egyszer szükséges találkoznunk is. A legjobb ezt akkor megtartani, amikor már a ceremóniamester/vőfély összeállította az esküvő forgatókönyvét, tisztában vagytok elképzeléseitekkel és át tudjuk beszélni kedvelt zenei stílusaitokat, a ceremóniához, nyitótánchoz, stb. kiválasztott zenéket, ötleteket.

Az esküvőt megelőző hét első napjaiban még egy rövid megbeszélést tartunk, átbeszéljük a lényeges információkat. A továbbiakban viszont igyekszem minden más teendőt a többi szolgáltatóval és a helyszínnel egyeztetni, hogy kizárólag magatokra koncentrálhassatok az esküvő előtti napokban. 

 

Hang- és fénytechnika, dekorációs világítás

Facebook

Instagram

Kövess az instagramon! @artevent.hu

  Esküvői pillanatok

  Kiemelt esküvői szolgáltató partnerek, akikkel biztosan gördülékeny a munka  PAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


  DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


  BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


  ÁGOSTHÁZY BOTOND - Esküvő fotó


  MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


  OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


  MIREX FILM&FOTO


  HOTEL KARDOSFA Zselickisfalud - Esküvő helyszín


  TÓPART HOTEL Balatonvilágos - Esküvő helyszín