Főoldal

Nem titok, hogy minden egyes esküvői szezonban vannak olyan párok, akik esküvőjét a szokásosnál is sokkal jobban várom. Fanni és Ákos nagy napja pontosan ilyen volt számomra az idei, 2022-es szezonban.

Ennek egyik oka, hogy esküvőjüket egy számomra nagyon kedves, győri esküvői helyszínen, az Achilles Parkban tartották, de ami ennél is sokkal fontosabb, hogy esküvőjüket megelőzően már többször is találkoztunk velük, más párok, többek között Ákos testvérének 2019-es esküvőjén is.

Ez egyfelől hatalmas felelősség is, hiszen nem egy szimpla esküvői DJ-t választottak maguknak a google alapján, hanem több alkalom tapasztalatai miatt bízták rám a zenei szolgáltatásokat, és joggal voltak elvárásaik is a szolgáltatások minőségét és a buli hangulatát illetően. Azt biztosan tudtam, hogy ezen a csodálatos helyszínen, egy jó szolgáltatói csapattal, bízva Fanni és Ákos vendégeiben, rossz buli nem lehet :)

Szerencsére a tökéletes esküvőhöz minden összejött, az időjárás csodálatos volt, a vendégek nagyon bulizósak, Papucsek Joci  ceremóniamesterrel pedig a sok éves összeszokottság miatt hoztuk a maximumot, és amit csak tudtunk, beleadtuk Fanni és Ákos esküvőjébe. De beszéljenek most a képek helyettem, illetve az esküvőt követő értékelés Fannitól és Ákostól:

Máté az első pillanattól segítette az esküvői előkészületeket a tapasztalataival, a nagy napunkon pedig egy fergeteges bulit varázsolt nekünk! A vendégek már a buli közben is jöttek oda hozzánk, hogy zseniális a Dj és minden kérést probléma nélkül teljesít, arról nem is beszélve, hogy mindig megtalálta azt a zenét amivel még egy szinttel feljebb lépett a hangulat! Máté, mégegyszer nagyon köszönjük a szenzációs bulit, csak így lehetett tökéletes a nagy napunk! 

 

Fanni és Ákos esküvői filmjét itt tudjátok megnézni:

 

 

 

 

BESZÉLJÜNK TERVEITEKRŐL!

Gyors, online árajánlatot kérnél? Itt megteheted!

Írj nekem elképzeléseitekről, és a legtöbb esetben maximum 1 napon belül elkészítem a személyre szabott árajánlatot. Legyen szó esküvői DJ, vagy rendezvény DJ szolgáltatásról, itt bármilyen ehhez kapcsolódó kérdéssel fordulhatsz hozzám!

(Az üzenetek néha a spam mappában landolnak, így kérlek, hogy azt is ellenőrizd az ajánlatkérés után 1-2 nappal!)

Igényelt szolgáltatások

Esküvői szolgáltató partnerek, akikkel mindig élmény a közös munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


PINTÉR TAMÁS - Ceremóniamester


MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


MIREX - Esküvői film és fotó


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


KÉRGES MÁTÉ - Esküvő fotó


Paralell Productions - Esküvői film