Főoldal

Bea és Dávid esküvője az első perctől különleges volt számomra, ennek oka pedig az, hogy Beát nem csak menyasszonyként ismertem meg, hanem sok-sok éven át osztálytársként is boldogítottuk egymást a “múlt században” (utólag is köszi a súgást a dolgozatoknál :D ).

Szóval van abban valami különleges, amikor egykori osztálytársam kér fel esküvői DJ-nek, ilyenkor a szokásosnál is izgatottabban várom a nagy napot.

 

 

Izgalomra volt is ok, röviddel az esküvőjük előtt ugyanis az eredeti helyszín egészen gerinctelen módon visszamondta a pár esküvőjét. Mindezt úgy, hogy ők a helyszínbejárással és egyeztetésekkel kapcsolatban akartak érdeklődni, és ekkor derült ki, hogy esküvőjük már nem is szerepel a helyszín rendezvénynaptárában. Egy sokkal nagyobb rendezvény miatt ugyanis egészen egyszerűen inkább törölték az esküvőt, és bevállalták a több bevételt hozó “megrendelőt”, a pár értesítése nélkül. A helyszín nevét természetesen nem írom le, sem magamat, sem a párt nem akarom támadásoknak kitenni, de nálam azóta tiltólistásként szerepel ez a csárda, és igyekszem minden érdeklődőt lebeszélni erről az esküvői helyszínről.

Szerencsére az eredeti dátumra is sikerült megfelelő helyet találni, így az új helyszín a kecskeméti Granada Hotel lett.

A kihívások aztán folytatódtak az esküvő napján is, a szabadtérre tervezett polgári házasságkötő szertartást (amit egyébként az esküvői helyszín hangosított volna) sajnos az időjárás miatt fedett helyre kellett átszervezni, így a ceremónia a tánctérre került át, ezt a termet találtuk mindannyian megfelelőnek. Egy jó esküvői DJ szerencsére mindig felkészül a váratlan szituációkra, így természetesen nálam is minden rendelkezésre állt ahhoz, hogy a szertartás hangosítását én végezzem el. Így az utolsó pillanatban, de annál nagyobb boldogsággal indíthattam el Bea és Dávid bevonuló zenéjét, kihasználva a színező fényeket a teremben, egészen különlegesre sikerült az esküvői szertartás.

Ezt követően a násznép a templomhoz vonult, mi pedig - az esküvői helyszín dolgozóinak segítségével - villám gyorsan visszarendeztük a táncteret a polgári esküvőt követően.

Bea és Dávid az esküvőt úgy tervezte, hogy zeneileg, technikailag modern legyen - ezért döntötték el már az elején, hogy esküvői DJ lesz a zenei szolgáltató -, viszont megtartottak néhány hagyományt. Emiatt terveztek esküvői játékokat is, és a hagyományos menyasszony /menyecske tánc is helyett kapott az esküvői programok között. 

A mulatság végül egészen hajnalig tartott, és bár az esküvő “vezénylésével” megbízott vőfély több kísérletet is tett a buli földig rombolására, végül mégsem sikerült neki, és napkeltéig buliztunk :)

 

Bea és Dávid az esküvőt követően ezt az értékelést írta rólam a Facebookon:

 

Életünk legboldogabb napjához próbáltuk a megfelelő hangulatfelelőst megtalálni, ez Máté személyében sikerült! Nagyon sokat segített nyitott és pozitív hozzáállásával, profizmusával és felkészültségével (köszönjük a tökéletes hangosítást a polgári szertartáson, és hogy az utolsó pillanatban megoldottál mindent)!
Bátran ajánlunk Mindenkinek, aki még a nagy nap előtt áll, mert fergeteges hangulatot varázsoltál és emlékezetessé tetted az esküvőnket! Sorra kaptuk a pozitív visszajelzéseket vendégeinktől, hogy mennyire jól érezték magukat, ezért is tartott a buli hajnali 4-ig.
Még egyszer köszönjük Neked a felejthetetlen Bulit!
Bea és Dávid

Néhány fotó Bea és Dávid nagy napjáról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A profik így mutatják meg, hogy milyen is egy igazán jó buli :)

Az esküvői hagyományok között szerepel a pénz söprés, amelyet ezen a napon nem úszott meg az ifjú pár.

 

 

Az utolsó pillanatban berendezett polgári esküvői szertartás. Esküvői DJ tapasztalataim alapján mindenkinek azt javaslom, hogy az időjárás kiszámíthatatlansága miatt mindig legyen "B terv" a szertartás helyszínére.

 

 

 

A köszönő ajándékok átadására a tánctér volt a legjobb helyszín, megfelelő fények és megvilágítás mellett.

 

Esküvői pillanatok

Címszó kereső

Lépj velem kapcsolatba!

Gyors, online árajánlatot kérnél? Itt megteheted!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár, néhány perc alatt elvégezhető, és a legtöbb esetben maximum 1 napon belül elkészítem Számodra a személyre szabott árajánlatot. Legyen szó esküvői DJ, vagy rendezvény DJ szolgáltatásról, itt bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdéssel fordulhatsz hozzám!

Az üzenetek ritka esetben spam mappában landolnak, így kérlek, hogy azt is ellenőrizd az ajánlatkérés után 1-2 nappal!

Igényelt szolgáltatások

Kiemelt esküvői szolgáltató partnerek, akikkel biztosan gördülékeny a közös munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


PINTÉR TAMÁS - Ceremóniamester


MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


PICTORIAL - Esküvői fotó


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


KÉRGES MÁTÉ - Esküvő fotó


Paralell Productions - Esküvői film