Főoldal

Bea és Dávid esküvője az első perctől különleges volt számomra, ennek oka pedig az, hogy Beát nem csak menyasszonyként ismertem meg, hanem sok-sok éven át osztálytársként is boldogítottuk egymást a “múlt században” (utólag is köszi a súgást a dolgozatoknál :D ).

Szóval van abban valami különleges, amikor egykori osztálytársam kér fel esküvői DJ-nek, ilyenkor a szokásosnál is izgatottabban várom a nagy napot.

 

 

Izgalomra volt is ok, röviddel az esküvőjük előtt ugyanis az eredeti helyszín egészen gerinctelen módon visszamondta a pár esküvőjét. Mindezt úgy, hogy ők a helyszínbejárással és egyeztetésekkel kapcsolatban akartak érdeklődni, és ekkor derült ki, hogy esküvőjük már nem is szerepel a helyszín rendezvénynaptárában. Egy sokkal nagyobb rendezvény miatt ugyanis egészen egyszerűen inkább törölték az esküvőt, és bevállalták a több bevételt hozó “megrendelőt”, a pár értesítése nélkül. A helyszín nevét természetesen nem írom le, sem magamat, sem a párt nem akarom támadásoknak kitenni, de nálam azóta tiltólistásként szerepel ez a csárda, és igyekszem minden érdeklődőt lebeszélni erről az esküvői helyszínről.

Szerencsére az eredeti dátumra is sikerült megfelelő helyet találni, így az új helyszín a kecskeméti Granada Hotel lett.

A kihívások aztán folytatódtak az esküvő napján is, a szabadtérre tervezett polgári házasságkötő szertartást (amit egyébként az esküvői helyszín hangosított volna) sajnos az időjárás miatt fedett helyre kellett átszervezni, így a ceremónia a tánctérre került át, ezt a termet találtuk mindannyian megfelelőnek. Egy jó esküvői DJ szerencsére mindig felkészül a váratlan szituációkra, így természetesen nálam is minden rendelkezésre állt ahhoz, hogy a szertartás hangosítását én végezzem el. Így az utolsó pillanatban, de annál nagyobb boldogsággal indíthattam el Bea és Dávid bevonuló zenéjét, kihasználva a színező fényeket a teremben, egészen különlegesre sikerült az esküvői szertartás.

Ezt követően a násznép a templomhoz vonult, mi pedig - az esküvői helyszín dolgozóinak segítségével - villám gyorsan visszarendeztük a táncteret a polgári esküvőt követően.

Bea és Dávid az esküvőt úgy tervezte, hogy zeneileg, technikailag modern legyen - ezért döntötték el már az elején, hogy esküvői DJ lesz a zenei szolgáltató -, viszont megtartottak néhány hagyományt. Emiatt terveztek esküvői játékokat is, és a hagyományos menyasszony /menyecske tánc is helyett kapott az esküvői programok között. 

A mulatság végül egészen hajnalig tartott, és bár az esküvő “vezénylésével” megbízott vőfély több kísérletet is tett a buli földig rombolására, végül mégsem sikerült neki, és napkeltéig buliztunk :)

 

Bea és Dávid az esküvőt követően ezt az értékelést írta rólam a Facebookon:

 

Életünk legboldogabb napjához próbáltuk a megfelelő hangulatfelelőst megtalálni, ez Máté személyében sikerült! Nagyon sokat segített nyitott és pozitív hozzáállásával, profizmusával és felkészültségével (köszönjük a tökéletes hangosítást a polgári szertartáson, és hogy az utolsó pillanatban megoldottál mindent)!
Bátran ajánlunk Mindenkinek, aki még a nagy nap előtt áll, mert fergeteges hangulatot varázsoltál és emlékezetessé tetted az esküvőnket! Sorra kaptuk a pozitív visszajelzéseket vendégeinktől, hogy mennyire jól érezték magukat, ezért is tartott a buli hajnali 4-ig.
Még egyszer köszönjük Neked a felejthetetlen Bulit!
Bea és Dávid

Néhány fotó Bea és Dávid nagy napjáról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A profik így mutatják meg, hogy milyen is egy igazán jó buli :)

Az esküvői hagyományok között szerepel a pénz söprés, amelyet ezen a napon nem úszott meg az ifjú pár.

 

 

Az utolsó pillanatban berendezett polgári esküvői szertartás. Esküvői DJ tapasztalataim alapján mindenkinek azt javaslom, hogy az időjárás kiszámíthatatlansága miatt mindig legyen "B terv" a szertartás helyszínére.

 

 

 

A köszönő ajándékok átadására a tánctér volt a legjobb helyszín, megfelelő fények és megvilágítás mellett.

 

BESZÉLJÜNK TERVEITEKRŐL!

Gyors, online árajánlatot kérnél? Itt megteheted!

Írj nekem elképzeléseitekről, és a legtöbb esetben maximum 1 napon belül elkészítem a személyre szabott árajánlatot. Legyen szó esküvői DJ, vagy rendezvény DJ szolgáltatásról, itt bármilyen ehhez kapcsolódó kérdéssel fordulhatsz hozzám!

(Az üzenetek néha a spam mappában landolnak, így kérlek, hogy azt is ellenőrizd az ajánlatkérés után 1-2 nappal!)

Igényelt szolgáltatások

Esküvői szolgáltató partnerek, akikkel mindig élmény a közös munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


PINTÉR TAMÁS - Ceremóniamester


MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


MIREX - Esküvői film és fotó


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


KÉRGES MÁTÉ - Esküvő fotó


Paralell Productions - Esküvői film