Főoldal

Esküvői DJ munkámhoz az egyeztetések, sőt, már az ajánlatkérés első perceitől hozzá tartozik az, hogy maximális odaadással készülök a nagy napra. Szerencsésnek mondhatom magam, az évek során nagyon sok esküvői helyszínen jártam, több száz esküvőn vehettem részt, megismerhettem nagyon sok embert, pozitív, és - szerencsére csak nagyon ritkán - negatív tulajdonságokkal együtt. Hogy miért is vagyok emiatt szerencsés? Nos, azért, mert mostanra eljutottam arra a szintre, hogy esküvői DJ -ként is pontosan tudom, kik az “én párjaim”, kik azok, akiknek biztosan szeretnék dolgozni az esküvőjén, és melyek azok a helyszínek, amelyeket egészen egyszerűen nem tudok megunni a szuper szolgáltatások, vagy éppen a csodálatos elhelyezkedés miatt :)

 

 

A Hilltop Borbirtok és Étterem pontosan ezek közé az esküvői helyszínek közé tartozik, Diáról és Rubenről pedig az első pillanattól tudtam, hogy bármi is történik, én szeretnék lenni az esküvői DJ a nagy napjukon.

 

   

 

Laza, fiatalos, extra jófej pár, igazi bulizós, haverokkal teli vendégsereg, egy csodálatos helyszín, remek idő, és egy szuper szolgáltatói csapat. Azt hiszem, nagyjából ennyi szükséges a tökéletes esküvői bulihoz, győződjetek meg erről Ti is az alábbi képek segítségével!

 

 

 

Esküvői szolgáltatók Dia és Ruben napján:

 

Helyszín: Hilltop Borbirtok & Étterem

Esküvői fotók: Moór Dávid

Esküvői film: Parallel Prod. (Kitti és Laci)

Esküvői DJ: Czeba Máté (www.artevent.hu)

 

 

 

 

Bea és Dávid esküvője az első perctől különleges volt számomra, ennek oka pedig az, hogy Beát nem csak menyasszonyként ismertem meg, hanem sok-sok éven át osztálytársként is boldogítottuk egymást a “múlt században” (utólag is köszi a súgást a dolgozatoknál :D ).

Szóval van abban valami különleges, amikor egykori osztálytársam kér fel esküvői DJ-nek, ilyenkor a szokásosnál is izgatottabban várom a nagy napot.

 

 

Izgalomra volt is ok, röviddel az esküvőjük előtt ugyanis az eredeti helyszín egészen gerinctelen módon visszamondta a pár esküvőjét. Mindezt úgy, hogy ők a helyszínbejárással és egyeztetésekkel kapcsolatban akartak érdeklődni, és ekkor derült ki, hogy esküvőjük már nem is szerepel a helyszín rendezvénynaptárában. Egy sokkal nagyobb rendezvény miatt ugyanis egészen egyszerűen inkább törölték az esküvőt, és bevállalták a több bevételt hozó “megrendelőt”, a pár értesítése nélkül. A helyszín nevét természetesen nem írom le, sem magamat, sem a párt nem akarom támadásoknak kitenni, de nálam azóta tiltólistásként szerepel ez a csárda, és igyekszem minden érdeklődőt lebeszélni erről az esküvői helyszínről.

Szerencsére az eredeti dátumra is sikerült megfelelő helyet találni, így az új helyszín a kecskeméti Granada Hotel lett.

A kihívások aztán folytatódtak az esküvő napján is, a szabadtérre tervezett polgári házasságkötő szertartást (amit egyébként az esküvői helyszín hangosított volna) sajnos az időjárás miatt fedett helyre kellett átszervezni, így a ceremónia a tánctérre került át, ezt a termet találtuk mindannyian megfelelőnek. Egy jó esküvői DJ szerencsére mindig felkészül a váratlan szituációkra, így természetesen nálam is minden rendelkezésre állt ahhoz, hogy a szertartás hangosítását én végezzem el. Így az utolsó pillanatban, de annál nagyobb boldogsággal indíthattam el Bea és Dávid bevonuló zenéjét, kihasználva a színező fényeket a teremben, egészen különlegesre sikerült az esküvői szertartás.

Ezt követően a násznép a templomhoz vonult, mi pedig - az esküvői helyszín dolgozóinak segítségével - villám gyorsan visszarendeztük a táncteret a polgári esküvőt követően.

Bea és Dávid az esküvőt úgy tervezte, hogy zeneileg, technikailag modern legyen - ezért döntötték el már az elején, hogy esküvői DJ lesz a zenei szolgáltató -, viszont megtartottak néhány hagyományt. Emiatt terveztek esküvői játékokat is, és a hagyományos menyasszony /menyecske tánc is helyett kapott az esküvői programok között. 

A mulatság végül egészen hajnalig tartott, és bár az esküvő “vezénylésével” megbízott vőfély több kísérletet is tett a buli földig rombolására, végül mégsem sikerült neki, és napkeltéig buliztunk :)

 

Bea és Dávid az esküvőt követően ezt az értékelést írta rólam a Facebookon:

 

Életünk legboldogabb napjához próbáltuk a megfelelő hangulatfelelőst megtalálni, ez Máté személyében sikerült! Nagyon sokat segített nyitott és pozitív hozzáállásával, profizmusával és felkészültségével (köszönjük a tökéletes hangosítást a polgári szertartáson, és hogy az utolsó pillanatban megoldottál mindent)!
Bátran ajánlunk Mindenkinek, aki még a nagy nap előtt áll, mert fergeteges hangulatot varázsoltál és emlékezetessé tetted az esküvőnket! Sorra kaptuk a pozitív visszajelzéseket vendégeinktől, hogy mennyire jól érezték magukat, ezért is tartott a buli hajnali 4-ig.
Még egyszer köszönjük Neked a felejthetetlen Bulit!
Bea és Dávid

Néhány fotó Bea és Dávid nagy napjáról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A profik így mutatják meg, hogy milyen is egy igazán jó buli :)

Az esküvői hagyományok között szerepel a pénz söprés, amelyet ezen a napon nem úszott meg az ifjú pár.

 

 

Az utolsó pillanatban berendezett polgári esküvői szertartás. Esküvői DJ tapasztalataim alapján mindenkinek azt javaslom, hogy az időjárás kiszámíthatatlansága miatt mindig legyen "B terv" a szertartás helyszínére.

 

 

 

A köszönő ajándékok átadására a tánctér volt a legjobb helyszín, megfelelő fények és megvilágítás mellett.

 

Nem titok, hogy a legtöbb megkeresést weboldalamon, és Facebook elérhetőségemen keresztül kapom az esküvőkkel kapcsolatban. Legtöbbször számomra teljesen ismeretlen házasulandó párok keresnek meg, akik igyekeznek a legjobb esküvői DJ szolgáltatót kiválasztani, de egyre többször kapok olyanoktól is megkeresést, akik személyes tapasztalattal rendelkeznek, már voltak egy, vagy több esküvőn, ahol én töltöttem be az esküvői DJ szerepét, vagy más esküvői szolgáltató, ceremóniamester, esküvői fotós, vagy filmes ajánl engem a figyelmükbe.

 

 

Kittyvel és Mátéval már az esküvőjük előtt is ismertük egymást, hosszú évek óta, így nagy öröm volt számomra, amikor engem kértek fel esküvőjükön a jó hangulat biztosítására, esküvői DJ-nek.

 

A 2020-as évet nagyon sokan vártuk, több, “mágikus” esküvői dátum is volt ebben az évben, aztán tavasszal a koronavírus járvány első hulláma szépen keresztül húzott minden létező számítást. Sorban jöttek az átszervezések, új esküvői dátum keresések, egyeztetések az esküvői szolgáltatókkal. Sokan akár már a júliusi esküvőket is lemondták, vagy átszervezték, és csak az igazán kitartó, bizakodó párok reménykedtek a végsőkig a júniusi esküvői dátumokkal. Szerencsére Kitty és Máté azon párok közé tartozott, akik - bár rezgett a léc -, de nagyrészt megúszták az átszervezéssel járó plusz feladatokat. A “B-terv” azért már a fiókban lapult, a koronavírus miatti korlátozások feloldásával viszont szerencsére nem kellett az esküvői főszezon szombati napjáról egy jóval kompromisszumosabb, szeptemberi, csütörtöki dátumra halasztani az esküvőt.

 

Kitty és Máté néhány esküvői szolgáltatói ajánlást is kért tőlem, illetve az esküvő szervezésével kapcsolatban is segítettem nekik bármiben, ahol kíváncsiak voltak az én esküvői DJ tapasztalataimra is. Több, általam már jól ismert ceremóniamestert is ajánlottam számukra, akik közül végül Kormos Róbertre esett a választásuk. A legjobb esküvői pillanatok megörökítésére Karácsony Tamást kérték fel, esküvői filmesük pedig Póczik Bence lett.

 

Csodálatosan sikerült az esküvői film Póczik Bence prezentálásában, így érdemes elejétől a végéig megnézni. A film 8. percének 40. másodpercétől pedig azt is megnézheted, hogyan lopj el sok-sok másodpercet a legjobb barátod esküvői filmjéből, hatás vadász módon :)

Esküvőjük helyszínéül a budapesti Csillagkertet választották, a szertartást - amelyet ezúttal rendhagyó módon az esküvő ceremóniamestere vezetett le, és egy meglepetés lánykérés is helyet kapott - is a rendezvényhelyszín zöldterületén tartották. A Csillagkert panoráma terme csodálatosan nézett ki, a dekoráció is szuper volt, talán az egyetlen negatívum - amely sajnos számos esküvői helyszínt érint még Magyarországon - az volt, hogy a júniusi hőséggel nem tudott mit kezdeni a rendezvényterem meglehetősen alulméretezett klímaberendezése. Már korábbi blog bejegyzésben is említettem, hogy esküvői DJ-ként mennyire hatással van a munkánkra a tánctér hőmérséklete, páratartalma, elhelyezkedése. Még mindig hihetetlen számomra, hogy az egyre forróbb nyarak ellenére sem fordít a legtöbb esküvői helyszín elég figyelmet a legalább elégséges légkondicionálásra, de szerencsére azért egyre több pozitív kivétel is adódik évről évre.

 

A tánctéren lévő, gyakran szinte elviselhetetlen hőség ellenére a vendégek igazán kitettek magukért, így a hajnalig tartó buli garantált volt. Nézzetek bele Ti is az alábbi néhány fotó által Kitty és Máté nagy napjába!

 

 

Esküvő helyszín: Csillagkert Budapest (https://csillagkertbudapest.hu)

Esküvői fotó: Karácsony Tamás (https://www.tamaskaracsonyphoto.com)

Esküvői film: Póczik Bence (https://www.poczikbence.com)

Esküvői DJ: Czeba Máté (https://www.artevent.hu)

 

 

 "First look", vagyis az első pillanat, amikor a vőlegény megláthatja menyasszonyát az esküvő napján. Esküvői DJ-ként, akár a bepakolás közben is próbálom mindig elcsípni ezt a pillanatot :)

 

 

A vacsora előtt mindig érdemes az ifjú pár tagjainak néhány szóval köszönteni az esküvői vendégeket.

 

 Nagyon szép gesztus, ha a nyitótáncot követően a szülőket, vagy akár a nagyszülőket is bevonjátok a táncba néhány percre. Ezt követően pedig indulhat a buli!

 

 

 Mr. & Mrs. , vagy más néven "cipő-kvíz" játék, Kormos Róbert ceremóniamester vezetésével. Vajon Kitty vagy Máté tudott többet a másikról?

 Az esküvői tortából először mindig az ifjú pár tagjai "etetik" egymást a hagyományok szerint.

 

 

 A menyasszony rablást követően a vőlegényre több feladat is vár. Máté sikeresen megküzdött a tánccal, és az anyós dicséréssel is :)

 

Kitty és Máté a Facebook oldalamon is megköszönte az esküvői DJ munkámat a következő bejegyzéssel:

 

 

Máténál jobb DJ-t nem is választhattunk volna a nagy napunkra. Segítőkész, rugalmas és nagyon profi a munkájában. Hibátlanul teljesítette feladatát és sikeresen kielégítette mindenki zenei ízlését. Szívből ajánljuk Őt mindenkinek, aki a legjobbat keresi!!! Köszönjük Máté a munkádat, hatalmas bulit csináltál az esküvőnkön!!!

 

Még keresitek a legjobb esküvői DJ-t? Bátran kérjetek árajánlatot tőlem is!

Zsuzskával és Ágostonnal már az árajánlat kiadását követő személyes találkozónk is meglehetősen rendhagyóra sikerült, a távoli lakhelyünk miatt ugyanis az élet úgy hozta, hogy egy balatoni strandon tartottuk a megbeszélést.  A Balaton parti büfé teraszán hosszas beszélgetésünk után rögtön tudtam, hogy ők bizony az a páros, akiknek nagyon szívesen dolgoznék az esküvőjén. Szerencsére a szimpátia kölcsönös volt, így az esküvői megbeszélést néhány napon belül szerződéskötés is követte, és elkezdhettük az esküvő zenei részének szervezését.

Az esküvő helyszínéül a pár a Zselickisfaludon található Hotel Kardosfát választotta. Mivel a helyszín meglehetősen távol esett dunaújvárosi lakhelyemtől, és egy esküvői DJ nem késhet el sehonnan, ezért a szokásosnál is korábban indultam útnak.

A hotel a zselici erdő “közepén”, csodálatos környezetben fekszik, hosszú kilométereken át - főútvonalakat megszégyenítően jó minőségű - erdei úton tudjuk csak megközelíteni. A több órás utazást követően egy igazi esküvői álomhelyszín tárult elém. A pár szállást is biztosított számomra, így volt szerencsém megismerni a hotel szobáit is, amelyek szintén kifogástalan minőségűek. Udvarias személyzet, kiváló ételek jellemezték az itt töltött időt, az esküvő másnapján a jó hangulatú közös reggeli a vendégekkel és az ifjú házaspárral pedig igazán csodás élmény egy esküvői DJ számára.

Zsuzska és Ágoston határozott zenei elképzeléssel rendelkezett, zenei kívánságlistát is küldtek számomra, valamint egyeztettük azokat a stílusokat is, amelyeket semmiképp nem szeretnének hallani esküvőjük során. Bár a rendkívül bulizós, igazi táncos lábú násznép egy kicsit keresztül húzta az ifjú pár zenei elképzeléseit, ők ezt egy cseppet sem bánták, így egészen napkeltéig buliztunk a hotel udvarán felállított rendezvénysátorban.

Zsuzska és Ágoston nagyon kedves visszajelzést is küldött esküvői DJ munkámról, amelyet Facebook oldalamon is elolvashattok:

 

Bárki aki egy fantasztikus hangulatú esküvőt szeretne magának, az nem nyúlhat mellé a a Mátéval! Már a személyes találkozáskor meggyőzött minket és be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. Az utolsó pillanatig azon fáradozott hogy a mi és a vendégeink kedvére tegyen. A szertartást a mi és az ő általa választott zenekkel tette emlékezetessé, a bulin pedig végig figyelte, hogy a változatos vendégsereg minek örülne leginkább. Köszönjük Máté! 5*

 

Helyszín: Hotel Kardosfa, Zselickisfalud (https://hotelkardosfa.hu/)

Fotók: Zergi Bori, Love Fern Weddings (https://www.facebook.com/lovefernweddings/)

Dekor: Szukics Enikő (https://ennflowerdeco.hu/szukics-eniko/)

DJ: Czeba Máté esküvői DJ (https://www.artevent.hu)

 

Pillantsatok bele néhány fotó segítségével Zsuzska és Ágoston esküvőjébe!

Az esküvői dekoráció tökéletesen illett a helyszínhez. Természetközeli, mégis bohókás, vidám.

Bár a polgári szertartás előtt egy hatalmas zivatart éltünk át, a ceremónia végül napsütésben kezdődött el.

A profi dekorációnak köszönhetően igazán hangulatos lett a rendezvénysátor belső tere.

A nyitótáncot a vendégek még ülve nézték végig, néhány perccel később viszont megtelt a tánctér.

Az igényes fénytechnika nagy segítséget nyújt az esküvői DJ munkájához, a tökéletes hangulat eléréséhez.

Ilyen az, amikor a vendégek jól érzik magukat egy esküvőn :)

 

Esküvői DJ után keresel, de még nem találtad meg a legjobbat? KÉRJ ÁRAJÁNLATOT tőlem is!

 

 

 

 

Esküvői pillanatok

Címszó kereső

Lépj velem kapcsolatba!

Gyors, online árajánlatot kérnél? Itt megteheted!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár, néhány perc alatt elvégezhető, és a legtöbb esetben maximum 1 napon belül elkészítem Számodra a személyre szabott árajánlatot. Legyen szó esküvői DJ, vagy rendezvény DJ szolgáltatásról, itt bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdéssel fordulhatsz hozzám!

Az üzenetek ritka esetben spam mappában landolnak, így kérlek, hogy azt is ellenőrizd az ajánlatkérés után 1-2 nappal!

Igényelt szolgáltatások

Kiemelt esküvői szolgáltató partnerek, akikkel biztosan gördülékeny a közös munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


PINTÉR TAMÁS - Ceremóniamester


MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


PICTORIAL - Esküvői fotó


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


KÉRGES MÁTÉ - Esküvő fotó


Paralell Productions - Esküvői film