Főoldal

Nem titok, hogy a legtöbb megkeresést weboldalamon, és Facebook elérhetőségemen keresztül kapom az esküvőkkel kapcsolatban. Legtöbbször számomra teljesen ismeretlen házasulandó párok keresnek meg, akik igyekeznek a legjobb esküvői DJ szolgáltatót kiválasztani, de egyre többször kapok olyanoktól is megkeresést, akik személyes tapasztalattal rendelkeznek, már voltak egy, vagy több esküvőn, ahol én töltöttem be az esküvői DJ szerepét, vagy más esküvői szolgáltató, ceremóniamester, esküvői fotós, vagy filmes ajánl engem a figyelmükbe.

 

 

Kittyvel és Mátéval már az esküvőjük előtt is ismertük egymást, hosszú évek óta, így nagy öröm volt számomra, amikor engem kértek fel esküvőjükön a jó hangulat biztosítására, esküvői DJ-nek.

 

A 2020-as évet nagyon sokan vártuk, több, “mágikus” esküvői dátum is volt ebben az évben, aztán tavasszal a koronavírus járvány első hulláma szépen keresztül húzott minden létező számítást. Sorban jöttek az átszervezések, új esküvői dátum keresések, egyeztetések az esküvői szolgáltatókkal. Sokan akár már a júliusi esküvőket is lemondták, vagy átszervezték, és csak az igazán kitartó, bizakodó párok reménykedtek a végsőkig a júniusi esküvői dátumokkal. Szerencsére Kitty és Máté azon párok közé tartozott, akik - bár rezgett a léc -, de nagyrészt megúszták az átszervezéssel járó plusz feladatokat. A “B-terv” azért már a fiókban lapult, a koronavírus miatti korlátozások feloldásával viszont szerencsére nem kellett az esküvői főszezon szombati napjáról egy jóval kompromisszumosabb, szeptemberi, csütörtöki dátumra halasztani az esküvőt.

 

Kitty és Máté néhány esküvői szolgáltatói ajánlást is kért tőlem, illetve az esküvő szervezésével kapcsolatban is segítettem nekik bármiben, ahol kíváncsiak voltak az én esküvői DJ tapasztalataimra is. Több, általam már jól ismert ceremóniamestert is ajánlottam számukra, akik közül végül Kormos Róbertre esett a választásuk. A legjobb esküvői pillanatok megörökítésére Karácsony Tamást kérték fel, esküvői filmesük pedig Póczik Bence lett.

 

Csodálatosan sikerült az esküvői film Póczik Bence prezentálásában, így érdemes elejétől a végéig megnézni. A film 8. percének 40. másodpercétől pedig azt is megnézheted, hogyan lopj el sok-sok másodpercet a legjobb barátod esküvői filmjéből, hatás vadász módon :)

Esküvőjük helyszínéül a budapesti Csillagkertet választották, a szertartást - amelyet ezúttal rendhagyó módon az esküvő ceremóniamestere vezetett le, és egy meglepetés lánykérés is helyet kapott - is a rendezvényhelyszín zöldterületén tartották. A Csillagkert panoráma terme csodálatosan nézett ki, a dekoráció is szuper volt, talán az egyetlen negatívum - amely sajnos számos esküvői helyszínt érint még Magyarországon - az volt, hogy a júniusi hőséggel nem tudott mit kezdeni a rendezvényterem meglehetősen alulméretezett klímaberendezése. Már korábbi blog bejegyzésben is említettem, hogy esküvői DJ-ként mennyire hatással van a munkánkra a tánctér hőmérséklete, páratartalma, elhelyezkedése. Még mindig hihetetlen számomra, hogy az egyre forróbb nyarak ellenére sem fordít a legtöbb esküvői helyszín elég figyelmet a legalább elégséges légkondicionálásra, de szerencsére azért egyre több pozitív kivétel is adódik évről évre.

 

A tánctéren lévő, gyakran szinte elviselhetetlen hőség ellenére a vendégek igazán kitettek magukért, így a hajnalig tartó buli garantált volt. Nézzetek bele Ti is az alábbi néhány fotó által Kitty és Máté nagy napjába!

 

 

Esküvő helyszín: Csillagkert Budapest (https://csillagkertbudapest.hu)

Esküvői fotó: Karácsony Tamás (https://www.tamaskaracsonyphoto.com)

Esküvői film: Póczik Bence (https://www.poczikbence.com)

Esküvői DJ: Czeba Máté (https://www.artevent.hu)

 

 

 "First look", vagyis az első pillanat, amikor a vőlegény megláthatja menyasszonyát az esküvő napján. Esküvői DJ-ként, akár a bepakolás közben is próbálom mindig elcsípni ezt a pillanatot :)

 

 

A vacsora előtt mindig érdemes az ifjú pár tagjainak néhány szóval köszönteni az esküvői vendégeket.

 

 Nagyon szép gesztus, ha a nyitótáncot követően a szülőket, vagy akár a nagyszülőket is bevonjátok a táncba néhány percre. Ezt követően pedig indulhat a buli!

 

 

 Mr. & Mrs. , vagy más néven "cipő-kvíz" játék, Kormos Róbert ceremóniamester vezetésével. Vajon Kitty vagy Máté tudott többet a másikról?

 Az esküvői tortából először mindig az ifjú pár tagjai "etetik" egymást a hagyományok szerint.

 

 

 A menyasszony rablást követően a vőlegényre több feladat is vár. Máté sikeresen megküzdött a tánccal, és az anyós dicséréssel is :)

 

Kitty és Máté a Facebook oldalamon is megköszönte az esküvői DJ munkámat a következő bejegyzéssel:

 

 

Máténál jobb DJ-t nem is választhattunk volna a nagy napunkra. Segítőkész, rugalmas és nagyon profi a munkájában. Hibátlanul teljesítette feladatát és sikeresen kielégítette mindenki zenei ízlését. Szívből ajánljuk Őt mindenkinek, aki a legjobbat keresi!!! Köszönjük Máté a munkádat, hatalmas bulit csináltál az esküvőnkön!!!

 

Még keresitek a legjobb esküvői DJ-t? Bátran kérjetek árajánlatot tőlem is!

Esküvői pillanatok

Címszó kereső

Lépj velem kapcsolatba!

Gyors, online árajánlatot kérnél? Itt megteheted!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár, néhány perc alatt elvégezhető, és a legtöbb esetben maximum 1 napon belül elkészítem Számodra a személyre szabott árajánlatot. Legyen szó esküvői DJ, vagy rendezvény DJ szolgáltatásról, itt bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdéssel fordulhatsz hozzám!

Az üzenetek ritka esetben spam mappában landolnak, így kérlek, hogy azt is ellenőrizd az ajánlatkérés után 1-2 nappal!

Igényelt szolgáltatások

Kiemelt esküvői szolgáltató partnerek, akikkel biztosan gördülékeny a közös munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


PINTÉR TAMÁS - Ceremóniamester


MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


PICTORIAL - Esküvői fotó


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


KÉRGES MÁTÉ - Esküvő fotó


Paralell Productions - Esküvői film