Főoldal

Esküvői DJ munkámhoz az egyeztetések, sőt, már az ajánlatkérés első perceitől hozzá tartozik az, hogy maximális odaadással készülök a nagy napra. Szerencsésnek mondhatom magam, az évek során nagyon sok esküvői helyszínen jártam, több száz esküvőn vehettem részt, megismerhettem nagyon sok embert, pozitív, és - szerencsére csak nagyon ritkán - negatív tulajdonságokkal együtt. Hogy miért is vagyok emiatt szerencsés? Nos, azért, mert mostanra eljutottam arra a szintre, hogy esküvői DJ -ként is pontosan tudom, kik az “én párjaim”, kik azok, akiknek biztosan szeretnék dolgozni az esküvőjén, és melyek azok a helyszínek, amelyeket egészen egyszerűen nem tudok megunni a szuper szolgáltatások, vagy éppen a csodálatos elhelyezkedés miatt :)

 

 

A Hilltop Borbirtok és Étterem pontosan ezek közé az esküvői helyszínek közé tartozik, Diáról és Rubenről pedig az első pillanattól tudtam, hogy bármi is történik, én szeretnék lenni az esküvői DJ a nagy napjukon.

 

   

 

Laza, fiatalos, extra jófej pár, igazi bulizós, haverokkal teli vendégsereg, egy csodálatos helyszín, remek idő, és egy szuper szolgáltatói csapat. Azt hiszem, nagyjából ennyi szükséges a tökéletes esküvői bulihoz, győződjetek meg erről Ti is az alábbi képek segítségével!

 

 

 

 

Esküvői szolgáltatók Dia és Ruben napján:

 

Helyszín: Hilltop Borbirtok & Étterem

Esküvői fotók: Moór Dávid

Esküvői film: Parallel Prod. (Kitti és Laci)

Esküvői DJ: Czeba Máté (www.artevent.hu)

 

 

 

 

BESZÉLJÜNK TERVEITEKRŐL!

Gyors, online árajánlatot kérnél? Itt megteheted!

Írj nekem elképzeléseitekről, és a legtöbb esetben maximum 1 napon belül elkészítem a személyre szabott árajánlatot. Legyen szó esküvői DJ, vagy rendezvény DJ szolgáltatásról, itt bármilyen ehhez kapcsolódó kérdéssel fordulhatsz hozzám!

(Az üzenetek néha a spam mappában landolnak, így kérlek, hogy azt is ellenőrizd az ajánlatkérés után 1-2 nappal!)

Igényelt szolgáltatások

Esküvői szolgáltató partnerek, akikkel mindig élmény a közös munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


PINTÉR TAMÁS - Ceremóniamester


MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


MIREX - Esküvői film és fotó


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


KÉRGES MÁTÉ - Esküvő fotó


Paralell Productions - Esküvői film