Főoldal

Esküvői DJ munkámhoz az egyeztetések, sőt, már az ajánlatkérés első perceitől hozzá tartozik az, hogy maximális odaadással készülök a nagy napra. Szerencsésnek mondhatom magam, az évek során nagyon sok esküvői helyszínen jártam, több száz esküvőn vehettem részt, megismerhettem nagyon sok embert, pozitív, és - szerencsére csak nagyon ritkán - negatív tulajdonságokkal együtt. Hogy miért is vagyok emiatt szerencsés? Nos, azért, mert mostanra eljutottam arra a szintre, hogy esküvői DJ -ként is pontosan tudom, kik az “én párjaim”, kik azok, akiknek biztosan szeretnék dolgozni az esküvőjén, és melyek azok a helyszínek, amelyeket egészen egyszerűen nem tudok megunni a szuper szolgáltatások, vagy éppen a csodálatos elhelyezkedés miatt :)

 

 

A Hilltop Borbirtok és Étterem pontosan ezek közé az esküvői helyszínek közé tartozik, Diáról és Rubenről pedig az első pillanattól tudtam, hogy bármi is történik, én szeretnék lenni az esküvői DJ a nagy napjukon.

 

   

 

Laza, fiatalos, extra jófej pár, igazi bulizós, haverokkal teli vendégsereg, egy csodálatos helyszín, remek idő, és egy szuper szolgáltatói csapat. Azt hiszem, nagyjából ennyi szükséges a tökéletes esküvői bulihoz, győződjetek meg erről Ti is az alábbi képek segítségével!

 

 

 

Esküvői szolgáltatók Dia és Ruben napján:

 

Helyszín: Hilltop Borbirtok & Étterem

Esküvői fotók: Moór Dávid

Esküvői film: Parallel Prod. (Kitti és Laci)

Esküvői DJ: Czeba Máté (www.artevent.hu)

 

 

 

 

Esküvői pillanatok

Címszó kereső

Lépj velem kapcsolatba!

Gyors, online árajánlatot kérnél? Itt megteheted!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár, néhány perc alatt elvégezhető, és a legtöbb esetben maximum 1 napon belül elkészítem Számodra a személyre szabott árajánlatot. Legyen szó esküvői DJ, vagy rendezvény DJ szolgáltatásról, itt bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdéssel fordulhatsz hozzám!

Az üzenetek ritka esetben spam mappában landolnak, így kérlek, hogy azt is ellenőrizd az ajánlatkérés után 1-2 nappal!

Igényelt szolgáltatások

Kiemelt esküvői szolgáltató partnerek, akikkel biztosan gördülékeny a közös munkaPAPUCSEK JÓZSEF - Ceremóniamester


MOÓR DÁVID - Fényképész


BOKÁNYI ATTILA - Esküvő film, cinematográfia


PINTÉR TAMÁS - Ceremóniamester


MAROSI VIKTOR - Ceremóniamester


OCSKAY RUDOLF - Ceremóniamester


PICTORIAL - Esküvői fotó


KORMOS RÓBERT - Ceremóniamester


DÉBER GÁBOR - Esküvő fotó


KÉRGES MÁTÉ - Esküvő fotó


Paralell Productions - Esküvői film